CARSNEWS
F1 & RACES

Formula 1: Νίκη Μαξ Φερστάπεν και στη Βραζιλία

Ο Μαξ Φερστάπεν πανηγύρισε τη 17η νίκη του στους 20 φετινούς αγώνες της Formula 1. Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής τερμάτισε πρώτος και στη Βραζιλία, φτάνοντας τις 52 νίκες στην καριέρα του.

Ο πιλότος της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό τον τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στη Formula 1, ξεπέρασε στην τέταρτη θέση τον Αλέν Προστ στις νίκες και έφτασε στη μία νίκη τον τρίτο Σεμπάστιαν Φέτελ. 

Δεύτερος τερμάτισε ο Βρετανός Λάντο Νόρις με McLaren, ενώ τρομερή μάχη έγινε για το τρίτο σκαλί του βάθρου, με τον Φερνάντο Αλόνσο και τον Σέρχιο Πέρες να εναλλάσσονται μέχρι τον τελευταίο γύρο, με τον Ισπανό «πιλότο» της Aston Martin να αναδεικνύεται τελικά νικητής της μονομαχίας.

Επόμενος αγώνας είναι σε δύο εβδομάδες στο Λας Βέγκας, που θα είναι και ο προτελευταίος της σεζόν. Το αγωνιστικό 3ήμερο θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη με Σάββατο, από τις 16 έως τις 18 Νοεμβρίου.

Η τελική κατάταξη:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Related Articles

Έρχονται αλλαγές στους κανονισμούς από την FIA

cars

Fernando Alonso: Aston Martin driver signs new deal until end of 2026

cars

Formula 1 Inks Multiyear Deal With American Express

cars

Οι ώρες των μεταδόσεων του GP Ολλανδίας σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ (vid)

cars

O Grosjean θα κάνει δοκιμές με τη Mercedes-AMG F1 (video)

cars

Μένουν στην F1 Mercedes και Wolff;

cars

Επίσημο: Στη Red Bull Racing o Sergio Perez

cars

Μίκαελ Σουμάχερ: 10 χρόνια από το ατύχημα του Γερμανού «πιλότου» στις Γαλλικές Άλπεις – Η τελευταία ελπίδα και τα νέα στοιχεία που σοκάρουν

cars

Φόρμουλα 1 Φεράρι: Πώς θα είναι το μονοθέσιο SF-24 της Scuderia;

cars