CARSNEWS
F1 & RACES

Formula 1 στη Θεσσαλονίκη: Τέρμα τα γκάζια και η αδρεναλίνη στα… ύψη

Ανεπανάληπτες στιγμές έντασης έζησαν το απόγευμα του Σαββάτου χιλιάδες κόσμου στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης

Το RB8, το μονοθέσιο με το οποίο ο Sebastian Vettel στέφθηκε πρωταθλητής της Formula 1 το 2012, «απογειώθηκε» στην πίστα που διαμορφώθηκε στη νέα παραλία, στο πλαίσιο του Redbull ShowRun by Alumil, στο οποίο συνδιοργανωτής ήταν ο Δήμος Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το thestival.gr

Ο οδηγός του μονοθεσίου, Patric Friesacher, «πιλόταρε» με «χειρουργική» ακρίβεια το μονοθέσιο, με τους χιλιάδες θεατές να τον αποθεώνουν και να απαθανατίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τα «donuts» που σχημάτισε καίγοντας λάστιχο αλλά και τα ανοίγματα που έκανε κατά μήκος της πίστας. Ο ήχος του V8 κινητήρα του μονοθεσίου, απλά απόλαυση!

Το μονοθέσιο πρωταθλητής με οδηγό τον Vettel

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, δυο BMW M4 των Driftbrothers της Redbull «χόρεψαν» μπροστά στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αφήνοντας το δικό τους σημάδι στην άσφαλτο με τα οδηγικά τους κόλπα.

Από την εκδήλωση η οποία ήταν αφιερωμένη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν θα μπορούσε να λείπει η μοτοσικλέτα, με τον Λιθουανό stunt rider Arūnas ‘Aras’ Gibieža να χαρίζει ένα μοναδικό show στις δυο ρόδες αλλά και σε… μια!

Στο τέλος της εκδήλωσης, όλα τα οχήματα αποχαιρέτησαν το κοινό της Θεσσαλονίκης με μαζικές επιδείξεις και το μονοθέσιο της «έσβησε» με την ελληνική σημαία, την οποία και έφερε και στην πρώτη του βόλτα στην παραλία.

Η εκδήλωση σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Θεσσαλονίκης παρουσίασαν ο δημοσιογράφος Πάνος Σεϊτανίδης και η ηθοποιός- παρουσιάστρια, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Related Articles

Με Grosjean-Magnussen και το 2020 η Haas!

cars

Are Mercedes the new Ferrari?

Bury

Ricciardo gets his F1 chassis wish – but it’s a ‘happy accident’

cars

H νέα McLaren MCL38 «βρυχάται» για πρώτη φορά (vid)

cars

Η μάχη που χρειάζεται η Formula 1!

cars

Honda: Το δώρο της στον Verstappen

cars

H Mercedes έστειλε γυμνή φωτογραφία στο Twitter

cars

Η ώρα της παρουσίασης της νέας Williams (vid)

cars

To πλήρωμα του ιατρικού αυτοκινήτου βρέθηκε θετικό στον Covid-19

cars