CARSNEWS
F1 & RACES

Formula1: Οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης μετατρέπονται σε γκραν πρι με γκάζια και πιτ στοπ στο Λευκό τον Πύργο

tanea.gr > Auto Νέα > Αγορά > Formula1: Οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης μετατρέπονται σε γκραν πρι με γκάζια και πιτ στοπ στο Λευκό τον Πύργο

Οι προετοιμασίες στη Θεσσαλονίκη για το Red Bull Showrun by ALUMIL, το σόου που θα μετατρέψει τη πόλη του Θερμαϊκου σε πίστα F1 συνεχίζονται. Οι  λάτρεις της F1 αναμένεται να ζήσουν μία απίστευτη εμπειρία στις 23 Σεπτεμβρίου 2023.

Η ομάδα της Oracle Red Bull Racing καταφθάνει στη Θεσσαλονίκη για ένα «επικό» showrun στις 23 Σεπτεμβρίου 2023. Ο πρώην οδηγός της Formula 1 Patrick Friesacher θα τρέξει στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης με το μονοθέσιο του Sebastian Vettel, που κέρδισε το πρωτάθλημα το 2011.

 Το Red Bull Showrun και η ALUMIL ως exclusive partner, φέρνουν στην Ελλάδα την πανίσχυρη RB7, ένα από τα πιο κυρίαρχα μονοθέσια στην ιστορία της Formula 1! Το 750 ίππων μονοθέσιο, με οκτακύλινδρο κινητήρα 2.400 κ.εκ. και 18.000 στροφών ανά λεπτό, έχει κατακτήσει 18 από τις 19 poles, ενώ κατέγραψε συνολικά 12 νίκες το 2011, χαρίζοντας στην Oracle Red Bull Racing το δεύτερό της διπλό πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών.

 

Η RB7 θα τρέξει κατά μήκος της Νέας Παραλίας της Θεσσαλονίκης, με αφετηρία το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρουσιάζοντας την πραγματική δύναμη του κινητήρα V8. Γρήγορες ευθείες & στροφές, donuts και burnouts θα μεταμορφώσουν τον εμβληματικό παραλιακό πεζόδρομο της πόλης στο απόλυτο κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου σπορ μπορούν να δουν από κοντά το Oracle Red Bull Racing και να κερδίσουν το πολυπόθητο «χρυσό εισιτήριο» που θα τους ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Τι ακριβώς περιλαμβάνει; Εκτός από τα μεταφορικά και τη διαμονή , το εισιτήριο αυτό θα δίνει πρόσβαση στο αυθεντικό paddock της ομάδας όπου θα δεις την RB7 αλλά και τους μηχανικούς της ομάδας καθώς τη σετάρουν για να είναι έτοιμη για τα συναρπαστικά της donuts και burnouts.

 

Ένα Red Bull Showrun αποτελεί ένα υπερθέαμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.Το Red Bull Showrun δεν περιορίζεται στις παραδοσιακές πίστες, αλλά μετατρέπει τους δρόμους των πόλεων σε θεαματικές αρένες ταχύτητας και ήχου. Από τις αμμώδεις ερήμους της Ιορδανίας μέχρι τα πλακόστρωτα σοκάκια της Πράγας και από τους απέραντους ορίζοντες του Κέιπ Τάουν μέχρι τα σύγχρονα τοπία του Τόκιο, το Red Bull Showrun αφήνει πάντα ένα ανεξίτηλο σημάδι ενθουσιασμού και δέους.

Το ίδιο θα συμβεί και στη Θεσσαλονίκη!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος μέσα από την ιστοσελίδα στο instagram της Red Bull, όπου ένας τυχερός θα κερδίσει ένα διπλό εισιτήριο για να απολαύσει το «επικό» showrun στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Οι συμμετοχές κλείνουν στις 03 Αυγούστου.

Το Red Bull Showrun by ALUMIL στη Θεσσαλονίκη είναι ένα παγκόσμιο στιγμιότυπο στο ημερολόγιο του 2023 και αυτή είναι η ευκαιρία σου να το ζήσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Related Articles

F1 GP Βελγίου: Γενέθλια και πρωτιά για Bottas στο FP1

cars

Our verdict on F1’s proposed new points system

cars

GP Άμπου Ντάμπι: Ταχύτερος ο Verstappen FP3

cars

Instagram F1 Live: Πουρναράκης-Σεϊτανίδης στο Preview του GP Ισπανίας

cars

Η F1 κινδυνεύει από έλλειψη… ανταλλακτικών!

cars

F1: Η Mercedes παρακολουθεί τη δικαστική μάχη του Felipe Massa

cars

Bottas reflects on chaotic first few laps in Japan

cars

Τέλος η Formula 1 για την Alfa Romeo

cars

Formula 1: Πόσο αξίζει η κάθε μία από τις 10 ομάδες

cars