CARSNEWS
F1 & RACES

H Stake F1 παρουσιάζει το μονοθέσιο του 2024

Εκθαμβωτικούς χρωματισμούς, όπως επίσης πολυάριθμα νέα στοιχεία και τεχνικές αναβαθμίσεις φέρνει μαζί της η νέα C44 της Stake F1.

Η Stake F1 που πέρισυ λεγόταν Alfa Romeo και παλαιότερα Sauber, η οποία θα αλλάξει ξανά όνομα στη διάρκεια της σεζόν αποκάλυψε το μονοθέσιό της για το 2024, την C44, η οποία φέρει ένα εκθαμβωτικό νέο φθορίζον πράσινο και μαύρο χρώμα, σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Guildhall του Λονδίνου. Η ομάδα που διοικείται από τη Sauber, η οποία θα τρέξει φέτος ως Stake F1 Team Kick Sauber, ξεκινά μια νέα εποχή μετά το αντίο στην Alfa Romeo.

Η ελβετική εταιρεία λέει ότι η C44 έχει σημαντική διαφορά από τον προκάτοχό της και ότι έχουν εισαχθεί ένα σωρό αλλαγές. Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές είναι η μετάβαση σε άλλο τύπο ανάρτησης. Το C44 διαθέτει επίσης αναθεωρημένα πλαϊνά μέρη και κάλυμμα κινητήρα, καθώς και νέο πάτωμα. Η ομάδα προσθέτει ότι κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις θα έρθουν στο αυτοκίνητο μετά τους πρώτους αγώνες. Η ομάδα που διοικείται από τη Sauber έχει αμετάβλητη σύνθεση στο δίδυμο των οδηγών της, με τους Valtteri Bottas και Zhou Guanyu για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής James Key, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα της Hinwil τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά από θητεία στην Toro Rosso και τη McLaren, πρόσθεσε: Η C44 είναι ουσιαστικά ένα εντελώς νέο μονοθέσιο, υπάρχουν πολλές μηχανικές αλλαγές, μερικές από τις οποίες δεν φαίνονται καθόλου, αλλά κάποιες είναι πολύ ορατές. Η μπροστινή ανάρτηση είναι εντελώς νέα, ένα δύσκολο και φιλόδοξο έργο για μια ομάδα του μεγέθους μας. Υπάρχουν επίσης πολλές αεροδυναμικές αλλαγές, όπως ήταν αναμενόμενο, δεδομένου ότι αυτός παραμένει ο πρωταρχικός τομέας εξέλιξης έτσι, συνολικά, το αυτοκίνητο θα μοιάζει πραγματικά αρκετά διαφορετικό από το περσινό. Πήραμε πολλές νέες, συναρπαστικές κατευθύνσεις, πολλές από τις οποίες φαίνεται να κρύβουν αρκετές δυνατότητες, οπότε ανυπομονούμε να τις δούμε στην πίστα.

Related Articles

Αστέρας του Indycar στο στόχαστρο ομάδων της F1

cars

Δεν πουλήθηκε η τρακαρισμένη Lamborghini Countach του “Λύκου της Wall Street”

cars

F1 GP Ισπανίας: 1-2 οι Mercedes και στο FP2

cars

F1: Αυτός είναι ο επόμενος πρωταθλητής, σύμφωνα με τον Ρόσμπεργκ

cars

GP Ισπανίας: Στρατηγική νίκη για Hamilton!

cars

F1 GP Baku: Επεισοδιακή pole για Leclerc και Ferrari

cars

F1: Μία σεζόν τελειώνει, μία άλλη ξεκινά!

cars

Formula 1 Halo inspires Gocycle’s new child safety system for e-cargo bikes

cars

Williams: Ο James Vowles νέος επικεφαλής

cars