CARSNEWS
NEW MODELS

H Suzuki Νέας Ζηλανδίας ενσωματώνει στο Jimny καρότσα και το μετατρέπει σε φορτηγάκι

Η φήμη υπήρχε εδώ και μερικούς μήνες αλλά από ότι φαίνεται στη Νέα Ζηλανδία την πήραν λίγο πιο σοβαρά. Και έτσι αποφάσισαν πράγματι να μετατρέψουν το μικρό SUV της Suzuki σε ένα εξίσου μικρό ημιφορτηγό. Άλλωστε αυτό δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για το μικρό και παραδοσιακό από πλευράς χαρακτηριστικών της Suzuki, μιας και αντίστοιχες εκδόσεις είχαν και οι πρόγονοί του, όπως π.χ. το Samurai.

H μετατροπή γίνεται κόβοντας το πίσω μέρος της καμπίνας του μικρού SUV και τοποθετώντας μια εξίσου μικρή καρότσα. Παράλληλα ακριβώς πίσω από τις εμπρός θέσεις, που είναι πλέον και οι μοναδικές, τοποθετείται μια μεταλλική κατασκευή που τις διαχωρίζει από την καρότσα.

Η μετατροπή γίνεται από τον εισαγωγέα της Suzuki στη Νέα Ζηλανδία και φυσικά πληροί όλες τις προδιαγραφές, ενώ δεν επηρεάζεται η εγγύησή του. Για να τονιστεί πάντως ο επαγγελματικός χαρακτήρας του ημιφορτηγού Jimny είναι διαθέσιμο μόνο στη βασική έκδοση από πλευράς εξοπλισμού και αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων.

Η μετατροπή από τη Νέα Ζηλανδία ίσως να αποτελέσει τη βάση και για τη συνέχεια της παρουσίας του Jimny και στην Ευρώπη, μιας και η επιβατική του έκδοση δεν θα συνεχίσει λόγω των αυστηρών προδιαγραφών εκπομπής ρύπων.  

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Top 10 ταινίες με αυτοκίνητα για να περνάει η ώρα στο σπίτι

cars

H McLaren Senna πέτυχε ανεπίσημο ρεκόρ στο Hockenheim

cars

«Περνάει δύσκολα ο Schumacher»

cars

H Fiat προσπαθεί να στηρίξει τις πωλήσεις της μέσω Google Hangouts

cars

Κορωνοϊός: Χρεοκοπία μέχρι τον Μάιο για τις αεροπορικές εταιρείες βλέπουν οι αναλυτές

cars

Bottas… 2021 στη Mercedes!

cars

Οριστικό τέλος για την Mercedes-Benz X-Class

cars

Audi RS Q3 Sportback από την ABΤ με 440 άλογα

cars

Μια μοτοσυκλέτα έτοιμη να γίνει… Pagani

cars