CARSNEWS
MOTONEWS

H Yamaha γιορτάζει τα 25 χρόνια της R1 στο Mugello

H Yamaha γιορτάζει τα 25 χρόνια της R1 στο Mugello
  • Διαβάστηκε από 1.496 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/6/2023

Η 25η επέτειος της R1 θα εορταστεί στην πίστα Mugello στις 21 και 22 Ιουλίου και 25 τυχεροί ιδιοκτήτες R1 και R1M θα τη ζήσουν από κοντά.

YAMAHA: MT-07 O ορισμός του all around!

25 χρόνια Yamaha R1

Η Yamaha R1 παρουσιάστηκε το 1998 και ήταν η πρώτη μοτοσυκλέτα της κατηγορίας που έδινε περισσότερη σημασία στην οδική συμπεριφορά από ότι στην ιπποδύναμη, δίνοντας το έναυσμα σε μια νέα εποχή. 25 χρόνια μετά έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς, ενώ πρωταγωνιστεί στους  αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike και στο Isle of Man TT.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

2ημερό εορταστικό πρόγραμμα

Για να τιμήσει τα 25α γενέθλια της εμβληματικής R1 που άλλαξε το ρου της ιστορίας στα superbikes, η Yamaha ετοιμάζει μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων στο Yamaha Racetrack Experience (YRE) στις 21 και 22 Ιουλίου στην εκπληκτική πίστα Mugello στην Τοσκάνη. Συνήθως οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις στο YRE απευθύνονται αποκλειστικά σε ιδιοκτήτες R1M, αλλά επειδή πρόκειται για γενέθλια-ορόσημο, μιας και κλείνει 1/4 αιώνα ζωής, η Yamaha θα καλέσει και ιδιοκτήτες της «απλής» R1 για να παρευρεθούν.

Οδήγηση την πίστα, συμβουλές από τους αγωνιστικούς μηχανικούς και μοναδικά event

Συνολικά θα υπάρχουν 25 τυχερές θέσεις για τους κατόχους R1 και R1M, οι οποίοι θα απολαύσουν 2 μέρες γεμάτες οδήγησης στην πίστα και ταυτόχρονα θα λαμβάνουν συμβουλές για τη σωστή ρύθμιση της μοτοσυκλέτας από τους μηχανικούς της αγωνιστικής ομάδας της Yamaha. Επιπλέον θα τους δοθεί η δυνατότητα για αποκλειστικές ξεναγήσεις στο pit box της Pata Yamaha Prometeon WorldSBK, ενώ θα παραβρεθούν και σε μοναδικά events που θα αφορούν τη R1.

Επίσης η Yamaha θα επιστρέψει σε κάποιους ιδιοκτήτες R1 να παρευρεθούν μόνο το Σάββατο, όπου και μπορούν να εγγραφούν δωρεάν σε έως και δύο session οδήγησης και να απολαύσουν την ατμόσφαιρα της εκδήλωσης, καθώς και να δουν τα ενδότερα του γκαράζ της Yamaha WorldSBK.

Θα δώσουν το παρών και αναβάτες αστέρες

Η οδήγηση στην πίστα θα αποτελέσει μεγάλο πόλο έλξης για τους οπαδούς του WorldSBK, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να οδηγήσουν μαζί με τους αστέρες – αναβάτες της ιαπωνικής μάρκας, τον Andrea Locatelli και τον Toprak Razgatlıoğlu. Επίσης θα παρευρεθούν  οι Remy Gardner, Dominique Aegerter, Lorenzo Baldassari, Bradley Ray, καθώς και το αστέρι της YART Yamaha Official EWC, Niccolò Canepa.

Η Yamaha γιορτάζει τα 25 χρόνια του R1!

Ανοίγει για 2 μέρες τις πύλες του Yamaha Racetrack Experience

Μόνο 25 οι τυχεροί που θα απολαύσουν όλη την εκδήλωση!

Το παρών θα δώσουν και αστέρες του WorldSBK.

Εσένα ποια είναι η άποψη σου για τo R1;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Related Articles

Nέα BMW R 18 Roctane με στυλ custom bagger

cars

Ρόδος: 15χρονος χωρίς δίπλωμα κυκλοφορούσε με κλεμμένη μοτοσυκλέτα!

cars

Μοτοσυκλέτες εναντίον scooters: Ο άσβεστος «πόλεμος»;

Bury

Νεκρός οδηγός δίκυκλης μηχανής σε τροχαίο στην Παναγούλα Ζακύνθου

cars

Αφιέρωμα: 75 χρόνια Honda, 1948-2023

cars

Μια παλιά BMW μεταμορφώθηκε σε θαύμα αισθητικής

cars

Χανιά: Πάτησε ντελιβερά με το αυτοκίνητο λόγω προσωπικών διαφορών και

cars

Τα έξυπνα γάντια μηχανής που απλοποιούν την καθημερινή μετακίνηση

cars

Τίτλοι τέλους για τη σπουδαία καριέρα του Χόρχε Λορένθο

cars