CARSNEWS
AUTONEWS

Harley-Davidson. Έτοιμο το  Harley On Tour 2020

H Harley-Davidson έφερε στην Ελλάδα για ακόμη μία χρονιά ένα φορτηγό με 23 μοντέλα της γκάμας του 2020. Περισσότεροι από 300 οδηγοί πραγματοποίησαν τεστ οδήγησης με την αγαπημένη τους μοτοσυκλέτα Harley-Davidson. Το φορτηγό τώρα οδεύει προς τη Ρωσία, όμως υπάρχει πάντα η δυνατότητα για ένα δωρεάν τεστ οδήγησης στις επίσημες αντιπροσωπείες Haley-Davidson.

Η Harley-Davidson, κάθε χρόνο, ανοίγει τον δρόμο προς την ελευθερία με την άφιξη του Harley On Tour, της μεγάλης γιορτής των test rides. Έτσι και φέτος – με μία μικρή καθυστέρηση εξαιτίας της πανδημίας – κατέφθασε στην χώρα μας, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της κάνοντας στάση στις επίσημες αντιπροσωπείες Harley σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα το Harley On Tour βρέθηκε στην αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena στις 27 & 28 Ιουνίου 2020 και στη Harley-Davidson Thessaloniki στις 4-5 Ιουλίου 2020. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του φορτηγού, οι ιδιοκτήτες Harley® που ενδιαφέρονται για την επόμενη μοτοσυκλέτα καθώς επίσης και οι λάτρεις της μάρκας που επιθυμούν να αγοράσουν την πρώτη τους Harley-Davidson, είχαν την ευκαιρία να προγραμματίσουν ένα test ride και να επιλέξουν τη μοτοσυκλέτα που τους ταιριάζει, ανάμεσα στα 23 μοντέλα της γκάμας.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Maserati καθυστερεί την παρουσίαση της MC20!

cars

Νέες BMW M3 & M4 με εμφάνιση που διχάζει!

cars

Fiat Panda. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι

cars

Goodyear. Σημαντική συνεργασία με την Lexus

cars

Jeep Compass. Με νέο κινητήρα 1,3 λίτρων και όχι μόνο!

cars

Αντίστροφη μέτρηση για τη μείωση επιτοκίων από τις Κεντρικές Τράπεζες

cars

Η φωτογραφία από τα παρασκήνια του Τιτανικού που θα σε κάνει να δεις αλλιώς τα πράγματα

cars

ID.3 1st Edition. Η επόμενη μέρα της αυτοκίνησης

cars

Νέο Mazda 2. Με εστιασμένες αλλαγές

cars