CARSNEWS
NEW MODELS

Honda S2000 με τις… ζελατίνες αναζητά ιδιοκτήτη

Αν είστε λάτρης των roadsters και δη των ιαπωνικών, τότε το πιθανότερο είναι ότι το Honda S2000  κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στη λίστα με τα αυτοκίνητα ενός ονειρικού garage.

Ονειρικό είναι και άλλωστε και το Honda S2000 που βλέπετε στις οθόνες σας, καθώς με λιγότερα από 1.700 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του, αποτελεί το καλύτερο -με διαφορά- διατηρημένο δείγμα του είδους του.

Αν και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, το αμερικανικών προδιαγραφών Honda S2000 «κρύβει» κάτω από το καπό του έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2,2 λίτρων και απόδοσης 237 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με το εγνωσμένης αξίας μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Το σύστημα μετάδοσης συμπληρώνεται από το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθηση τύπου Torsen, στοιχείο απαραίτητο για τη δημιουργία του ιαπωνικού αυτοκινητικού μύθου.

Ιδανικός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ο συνδυασμός του μεταλλικού χρώματος αμαξώματος Silverstone Metallic με τις μαύρες δερμάτινες επενδύσεις του εσωτερικού.

Αν και η διαδικασία της διαδικτυακής δημοπρασίας δεν έχει ολοκληρωθεί, η τιμή των 31.250 δολαριών θεωρείται μάλλον χαμηλή, με δεδομένο ότι πριν από περίπου έναν μήνα ένα Honda S2000 σε ανάλογη κατάσταση άλλαξε χέρια έναντι 76.000 δολαρίων.    

Διαβάστε επίσης:

Ποσό ρεκόρ για ένα Honda Civic Si του 2000

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πέθανε ο θρυλικός τεχνικός διευθυντής της Ferrari Mauro Forghieri

cars

Εκτός Formula 1 Ιαπωνία, Σιγκαπούρη και Αζερμπαϊτζάν

cars

Στην Ελλάδα το νέο Renault Captur. Αναλυτικά οι τιμές των εκδόσεων βενζίνης και diesel

cars

Τα μυστικά οδήγησης μιας Bugatti Chiron σε πέντε απολαυστικά Video

cars

Ποιο είναι το μυστηριώδες Toyota Harrier;

cars

Παραδόθηκε το υπ΄ αριθμόν 500.000 Nissan Leaf

cars

Ηλεκτροκίνητο Ford Transit εντός του 2021

cars

Δοκιμάζουμε το ταχύτατο crossover Tesla Model Y

cars

Το νέο μοντέλο της DS θα κατασκευάζεται από την Opel στη Γερμανία

cars