CARSNEWS
AUTONEWS

Kia EV9: Ένα ηλεκτρικό 7θέσιο SUV με αυτονομία 541 χιλιόμετρα

Το Kia EV9 έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στις 13 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood στο Sussex της Αγγλίας. Το ολοκαίνουργιο, πλήρως ηλεκτρικό EV9, που αποτελεί τη ναυαρχίδα της Kia, εμφανίστηκε στη διάσημη ανάβαση της διάσημης διοργάνωσης και θα ανεβοκατέβει πολλές φορές την μήκους 1,86 χιλιομέτρων διαδρομή οδηγούμενο από τον επαγγελματία οδηγό Jade Paveley.

Η Kia θα εκθέσει επίσης ένα όχημα EV9 στο «Electric Avenue», όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά και να εξερευνήσουν μόνοι τους το εντυπωσιακό SUV, ενώ ειδικοί της μάρκας θα είναι διαθέσιμοι για να παρέχουν σε βάθος πληροφορίες για το νέο μοντέλο.

Το Goodwood Festival of Speed ​​είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση στον χώρο των αυτοκινήτων στον κόσμο και μια γιορτή για ότι πιο συναρπαστικό και καινοτόμο στην αυτοκινητοβιομηχανία. Κάθε καλοκαίρι φιλοξενεί εκθέτες, κατασκευαστές, δημοσιογράφους και λάτρεις του αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο οι οποίοι καλούνται να παρακολουθήσουν τη ζωντανή ροή των εκδηλώσεων που εκτυλίσσονται στο φετινό Φεστιβάλ Goodwood.

Με φόντο το εντυπωσιακό σκηνικό του Goodwood House στη Νότια Αγγλία, η εκδήλωση φιλοξενεί παγκόσμιες αποκαλύψεις από μάρκες παγκοσμίου φήμης. Η εκδήλωση είναι διάσημη για τις συναρπαστικές της επιδείξεις σε οχήματα που καλύπτουν την εκπληκτική ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού με μερικούς από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου πίσω από το τιμόνι. Το Φεστιβάλ Goodwood γιορτάζει την 30ή του επέτειο το 2023 και παρέχει την τέλεια πλατφόρμα για την παρουσίαση του ηλεκτρικού SUV της Kia στο ευρωπαϊκό κοινό για πρώτη φορά.

Το ολοκαίνουργιο EV9 είναι ένα πλήρως ηλεκτρικό SUV που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για τον σύγχρονο τρόπο ζωής στην εποχή των ηλεκτροκίνησης. Ως το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο και αποτελώντας τη ναυαρχίδα SUV τριών σειρών της εταιρείας, το ευρύχωρο και εντυπωσιακό EV9 είναι ένα στιβαρό, εξελιγμένο και τεχνολογικά προηγμένο ηλεκτρικό όχημα. Διατίθεται ως 6θέσιο ή 7θέσιο, συνδυάζει τολμηρό στυλ, premium ευελιξία, πολυεπίπεδη συνδεσιμότητα και τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό «Opposites United» της μάρκας για να προσφέρει ένα πολυχρηστικό όχημα. Προσφέρει αυτονομία έως και 541 χιλιόμετρα (μικτός κύκλος WLTP) και διαθέτει τεχνολογία εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης 800 V, επιτρέποντάς του να προσθέσει αυτονομία 239 χιλιομέτρων σε μόλις 15 λεπτά από τους ταχύτερους δημόσιους φορτιστές.

Related Articles

Ο καιρός σήμερα 13/4/2024

Bury

Στη ΜΕΘ ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή στους Αγίους Αναργύρους – «Δίνουν μάχη για να τον σώσουν και να γυρίσει στη φυλακή»

Bury

Ετοιμάζει η Honda ένα νέο CR-Z;

cars

Η Smart μπορεί να εμπνευστεί από την Mini.

cars

Η Μόσχα υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να επιτεθούν στο ρωσικό ηλεκτρονικό σύστημα των προεδρικών εκλογών

cars

Kosmocar. Χορηγία με νόημα και ουσία στο “Eco-Fest 2020”

cars

Νέα Porsche 911 GT3. Με 510 ίππους και αγωνιστικά γονίδια.

cars

Mercedes-Benz Vito Tourer Dark Edition. Για ξεχωριστές μετακινήσεις

cars

Nissan e-NV200 XL Voltia. Νέα έκδοση

cars