CARSNEWS
AUTONEWS

Maserati: Τώρα, σειρά έχει η Grecale.

Το νέο κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία της Maserati άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2020 με την MC20. Ένα ολοκαινουριο sports car που σηματοδοτεί το επόμενο βήμα για την εμβληματική ιταλική εταιρία και παρουσιάζει τις δυνατότητες της στο ευρύ κοινό. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη όμως. Η Maserati χρειάζεται όγκο παραγωγής για να σταθεί στα πόδια της ξανά και τα νούμερα που απαιτούνται δεν πρόκειται να έρθουν από την MC20. Χρειάζεται κάτι… μαζικής παραγωγής, σε μία δημοφιλή κατηγορία και αυτό ακριβώς θα είναι η Grecale.

Η πρώτη φορά που ακούσαμε για την προοπτική προσθήκης ενός μικρότερου SUV στην γκάμα της Maserati ήταν πριν από έναν χρόνο περίπου ενώ ταυτόχρονα με την αποκάλυψη της MC20, η εταιρία “βάφτισε” το επερχόμενο μοντέλο. Τώρα, κάνει ένα ακόμα βήμα προς το επίσημο ντεμπούτο του δίνοντας στην δημοσιότητα μερικές θολές φωτογραφίες ενός καμουφλαρισμένου πρωτότυπου. Με αυτόν τον τρόπο η Maserati δηλώνει ότι η Grecale ήδη βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών (στον δρόμο, την πίστα αλλά και off-road) και ότι πλησιάζουμε στην ημερομηνία της παρουσίασης της, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα ποια είναι αυτή.

Το μοντέλο που θα σταθεί απέναντι στην Porsche Macan θα κατασκευάζεται στην ίδια γραμμή παραγωγής με την Stelvio, στο Cassino της Ιταλίας και θα μοιράζεται και αρκετά από τα μηχανικά της με το SUV της Alfa Romeo. Η Grecale θα χρησιμοποιεί ωστόσο κινητήρες της Maserati ενώ το 2022, η γκάμα της αναμένεται να εμπλουτιστεί και με μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι τα επόμενα χρόνια η Maserati θα παρουσιάσει εκτός από την Grecale, την MC20 Spider, τις Granturismo και Grancabrio και αργότερα, τις επόμενες γενιές των Levante και Quattroporte.

The post Maserati: Τώρα, σειρά έχει η Grecale. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Εκλογές στην Κροατία: Πρωτιά χωρίς αυτοδυναμία για το κόμμα του Πλένκοβιτς δείχνουν τα exit polls

Bury

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 20/4/2024

Bury

Bike Friendly Diakopes. Διακοπές στον Αστερισμό του Ποδηλάτου!

cars

Στέφανος Τσιτσιπάς για τον πατέρα του: «Μπορεί να μην του μιλάω ωραία, αλλά νιώθω μισός χωρίς αυτόν»

cars

Η διαφορετικότητα του Opel Insignia 120 Edition

cars

Η Renntech εκτοξεύει την ιπποδύναμη της Mercedes-AMG A45 S στα 600 άλογα!

cars

Fiat Tipo – Aνανεώθηκε και ήρθε με σημαντικές παροχές

cars

Βρέθηκαν στρατιωτικές χειροβομβίδες σε σπίτι στην οδό Σκουφά στο κέντρο της Αθήνας

cars

Τελικά η Ford Mustang Mach 1 θα γίνει πραγματικότητα εντός του 2020.

cars