CARSNEWS
NEW MODELS

Stay home το μήνυμα της Mercedes-Benz για τον Κορωνοϊό (βίντεο)

Το συγκεκριμένο βίντεο δεν έχει να κάνει ούτε με επιδόσεις, ούτε με τεχνολογία, ούτε με τίποτα τέτοιο. Δεν έχει καν σχέση με προώθηση προϊόντων. Βασικά, δεν έχει ούτε κίνηση… Κρύβει όμως κάτι πολύ περισσότερο, την εταιρική υπευθυνότητα της φίρμας, απέναντι στην πανδημία που μαστίζει τον πλανήτη μας. Για μία εταιρία σαν τη Mercedes-Benz, όπου η ασφάλεια αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο.

Βραδάκι, ένα SUV παρκαρισμένο έξω από ένα σπίτι και στα παράθυρα αναμμένα φώτα. #stayhome ή, αν προτιμάτε, μένουμε μέσα, είναι το μήνυμα. Η ασφάλεια, στην προκειμένη περίπτωση, δεν έρχεται από τα διάφορα ηλεκτρονικά ενός σύγχρονου αυτοκινήτου αλλά από την πρόληψη, την υπεύθυνη στάση του καθενός να ελαχιστοποιήσει τις μετακινήσεις του στις απολύτων απαραίτητες. Με αυτό τον τρόπο θα περιοριστεί η διάδοση του Κορωνοϊού και θα σωθούν ζωές.

Το μήνυμα, ωστόσο, της  Mercedes-Benz, δεν σταματά εκεί. Δημόσια απευθύνει ένα ευχαριστώ στους απλούς ανθρώπους, τους ταμίες των καταστημάτων, τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες, σε όσους εργάζονται σε δομές υγείας και γενικά σε όσους συνεισφέρουν στην προστασία του κοινού, διατηρώντας παράλληλα λειτουργική την απαραίτητη καθημερινότητα. Για την ακρίβεια, αναφέρει ότι μπορεί να μην βρισκόμαστε όλοι μαζί, θα πρέπει όμως να λειτουργούμε όλοι μαζί. Ό καθένας από το πόστο του και με το δικό του ρόλο, ώστε να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πατέντα για αυτόνομο όχημα σήμανσης

cars

Fast & Furious: Tα αυτοκίνητα που «κόπηκαν» στο casting (videos)

cars

H DS Automobiles παρουσιάζει το νέο της μονοθέσιο στη Formula e

cars

Αυτό το θηρίο θα κυκλοφορεί κανονικά στους δρόμους

cars

Σπάζοντας το φράγμα του ενός εκ. οχημάτων!

cars

Nissan 370Z: Με 500 ίππους και ρετρό σχεδίαση

cars

Η Mercedes-Benz αποκαλύπτει την επόμενη S-Class

cars

953 PS γι’ αυτή τη Mercedes-AMG G63 από την Posaidon

cars

Ο Nico Rosberg θα αγοράσει ένα Rimac C_Two των 2 εκατ. ευρώ (Video)

cars