CARSNEWS
NEW MODELS

Tεχνολογία από τη Formula 1 για την Aston Martin


O LAWRENCE STROLL, Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ASTON MARTIN ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ BWT RACING POINT F1 TEAM, ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ FORMULA 1 ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 6/3/2020

Ο κ. Lawrence Stroll έκανε πραγματικότητα ένα όνειρό του με την απόκτηση του 16,7% των μετοχών της Aston Martin, όντας επικεφαλής ενός επενδυτικού fund. O κ. Stroll, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης και της ομάδας BWT Racing Point F1 Team η οποία συμμετέχει στη Formula 1, πρόκειται να αναλάβει χρέη Εκτελεστικού Προέδρου στην Aston Martin και ήδη έχει αναθεωρήσει κάποια από τα προγράμματα εξέλιξης νέων μοντέλων αλλά και συμμετοχής σε αγώνες.

Σε πρόσφατη δήλωσή του, εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσουν τα καινούργια μοντέλα της εταιρείας τεχνολογία η οποία να προέρχεται από τη Formula 1, ώστε να είναι περισσότερο ανταγωνιστικά. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι ότι από την Aston Martin λείπει ένα πρόγραμμα εξέλιξης ενός οχήματος με τον κινητήρα στο κέντρο. Υπάρχει στο DNA της, στο αίμα της και τώρα υπάρχει και η ευκαιρία να μοιραστούμε την τεχνολογία των μονοθεσίων της Formula 1 στα υπό εξέλιξη αυτοκίνητα παραγωγής. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι το “κερασάκι στην τούρτα” και αυτό που χρειάζεται η Aston Martin για να μπορέσει να ολοκληρώσει την γκάμα της και επιστρέψει στις αγωνιστικές ρίζες της».

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτονομία 647km για το Tesla Model S!

cars

Το νέο Ford Puma ήρθε για να μείνει!

cars

Πως… σκοτώνουν την ώρα τους οι πιλότοι της Formula 1! (video)

cars

H Mahindra αναζητά επενδυτές για την εξέλιξη ηλεκτρικών οχημάτων

cars

Το μικρό και προσιτό Land Rover Defender είναι γεγονός

cars

Έρευνα: Γιατί τα EV είναι πιο φθηνά στην Κίνα από ότι στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ

cars

H BMW X3 μπήκε σε τροχιά ανανέωσης

cars

Μειώσεις μισθών και αναστολές συμβάσεων στη McLaren!

cars

Πωλείται η πρώτη New Stratos στα χρώματα της Alitalia

cars