CARSNEWS
AUTONEWS

Toyota Hilux Black Bison. Με άγριες διαθέσεις

To έχουμε πεί πάρα πολλές φορές και το έχουμε γράψει άλλες τόσες, πως η κατηγορία των Pick Up γνωρίζει μία ιδιαίτερα σημαντική άνθηση και ανάπτυξη. Ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι διότι τα μοντέλα αυτής της κατηγορίας μπορούν να δεχθούν επεμβάσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό και πραγματικά να αλλάξουν εντελώς σχεδιαστικά αλλά και να αναβαθμίσουν τις δυνατότητές τους.

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Wald International η οποία δημιούργησε ένα πλήρες body kit για το Toyota Hilux, με αποτέλεσμα να διαφοροποιηθεί πλήρως η εικόνα του. Και βέβαια κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η ονομασία Black Bison για τη συγκεκριμένη μετατροπή.

Η εμφάνιση είναι πιο άγρια, με νέο μεγάλο προφυλακτήρα εμπρός και  ευμεγέθεις αεραγωγούς, ενώ όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες  στο  καπό υπάρχει ένας τεράστιος αεραγωγός με τα πολλαπλά ανοίγματα. Ακόμη έχουν προστεθεί τοποθέτηση LED στο μπροστινό μέρος καθώς και ένα προστατευτικό από τα ζωύφια στην μπροστινή άκρη. Επίσης υπάρχουν νέες ζάντες αλουμινίου διαστάσεων 20″ έως 22″, με τις απολήξεις των εξατμίσεων, 6 στον αριθμό, να βρίσκονται πλέον στο πλάι, τρεις σε κάθε πλευρά.

Related Articles

Η Renault καταργεί την πλειοψηφία των πετρελαιοκινητήρων της.

cars

Porsche 911 Targa 4S Heritage Design με ρετρό διάθεση.

cars

Η Chiron Super Sport 300+ απογειώθηκε στιγμιαία στα 447 km/h!

cars

Ford Maverick. Μικρότερο από το Ranger αλλά πολύ ικανό!

cars

Η κατάσταση στην πρώτη γραμμή του πολέμου έχει επιδεινωθεί, δήλωσε ο αρχηγός του στρατού της Ουκρανίας

cars

Νέο Hyundai Elantra. Συνεχίζει εκεί που σταμάτησε το Sonata!

cars

Η DeLorean θα λανσάρει “νέα” DMC-12. Έχε το νου σου!

cars

Με τεχνολογία F1 ο διάδοχος της Porsche 918 Spyder;

cars

Κυκλοφορούν ξανά ψίθυροι για την αναβίωση του Honda S2000.

cars