CARSNEWS
MOTONEWS

Triumph Tiger 660 και 1000 ευρώ στην τσέπη, αξίζει;

Triumph Tiger 660 και 1000 ευρώ στην τσέπη, αξίζει;
  • Διαβάστηκε από 1.086 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/4/2023

Σε προωθητική ενέργεια προχώρησε η Triumph για το Tiger 660 και σου δίνει την δυνατότητα να φορτώσεις την μοτοσυκλέτα με αξεσουάρ 1000 ευρώ. Αν σου αρέσει το Tiger, αυτή η προσφορά δεν θα σου περάσει απαρατήρητη.

TRIUMPH: Tiger sport 660, τώρα με κέρδος 1.000e!

Το Tiger 660 και γενικότερα η νέα προσέγγιση της Triumph με έναν κινητήρα «μικρότερο», που είναι ιδανικός για την Ελλάδα, έδωσε νέα πνοή στην Triumph. Δεν είναι τυχαία η αύξηση της το 2021 αρχικά με το TRIDENT  το οποίο σχεδόν διπλασίασε τις πωλήσεις της μάρκας και στην συνέχεια το πολύ καλό Tiger 660 που της έδωσε ακόμα +55% στις πωλήσεις της. Φαίνεται πως στην Triumph το πάνε καλά.

 

Τώρα προχωρήσανε σε μία καλή προωθητική ενέργεια, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσεις μεσαίο adventure και να μην το εξοπλίσεις, άρα το όφελος πάει πραγματικά στην … τσέπη. Μάλιστα σου δίνουν την δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα από 2 πακέτα εξοπλισμού, το όποιο είναι ιδιαίτερο χρήσιμο και θα καλύψει μεγαλύτερη γκάμα αναβατών

 

Τα 2 πακέτα είναι:

COMMUTE PACK: προστατευτικά πλαισίου, κεντρική βαλίτσα για 2 κράνη, βάση, σχάρα & μαξιλαράκι βαλίτσας, καπάκι βαλίτσας στο χρώμα της μοτοσυκλέτας.

PROTECT PACK: χούφτες, προστατευτικά πλαισίου, συναγερμός Protect+, κιτ τοποθέτησης συναγερμού, tank pad.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Δυνατή επιλογή στα μεσαία Adventure με πλούσιο εξοπλισμό

Το Triumph Tiger 660 πρόκειται για μία από τις καλύτερες επιλογές στα μεσαία Adventure με έναν πολύ πλούσιο εξοπλισμό και στην ποιότητα που μας έχει συνηθίσει η Triumph, τα τελευταία χρόνια, το πρόβλημα ήταν η τιμή 400-1200 ευρώ πιο ακριβό από τον ανταγωνισμό του, την διαφορά τιμής έρχεται τώρα να την καλύψει με την προσφορά (που δεν θα κρατήσει για πολύ) και μάλιστα να βγαίνει τελικά και φθηνότερο, με το όφελος των 1000 ευρώ.

Αίλουρος με 81 ίππους

Δεν χρειάζεται πια να πας σε πολλά κυβικά, για να έχεις και εσύ τον δικό σου «αίλουρο»! Το Tiger Sport 660 της Triumph έρχεται σε μια κατηγορία-φωτιά, με 81 άλογα, τρικύλινδρο κινητήρα, δυναμική συμπεριφορά και ευχρηστία για κάθε ασφάλτινη διαδρομή, αναθερμαίνοντας την μάχη του ανταγωνισμού. Η Triumph βάζει την Tiger Sport 660 στην πρώτη γραμμή, κατασκευάζοντας μια άρτια μοτοσυκλέτα, έτοιμη για κάθε σενάριο στην άσφαλτο. Από την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το βρετανικό πνεύμα της, στον ζωηρό τρικύλινδρο κινητήρα της και τον επιτυχημένο συνδυασμό συμπεριφοράς και ευχρηστίας, η Tiger Sport 660 θα κοιτάξει τον ανταγωνισμό της στα μάτια, αφού εκτός από το πλεονέκτημα ισχύος, μιλάμε και για εξοπλιστικά-τεχνολογικά ατού, όπως τα riding modes. 

Για το μοντέλο, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία να ακούσετε από εμάς είναι οι μετρήσεις που κάναμε στην μοτοσυκλέτα, αλλά και το οδηγικό κομμάτι το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε .

0-100 σε 4,2 δευτερόλεπτα

Ρεπριζ (εικονική προσπέραση) 60-120 σε 4,5 δευτερόλεπτα

Φρένα από τα 100 χλμ σε 45 μέτρα

Και μέση κατανάλωση στα 6 λίτρα/100 χλμ

Βάσει των μετρήσεων μας λοιπόν είναι κοντά στην κορυφή της κατηγορίας, κάτι όμως που δεν μεταφέρεται σε νούμερα είναι η ποιότητα του μοντέλου η οποία είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.


Tiger 660 με δώρα αξίας 1000 ευρώ

Το μοντέλο που επανέφερε την Triumph δυνατά στην κατηγορία

Τρικύλινδρο με 81 ίππους 

Ποιός θα αντισταθεί σε τέτοια ευκαιρία να αποκτήσει μία από τις καλύτερες μεσαίες adventure;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Related Articles

Η BMW Motorrad θα δώσει το παρόν στην Εκθεση Μοτοσικλέτας στο Metropolitan Expo

cars

Το «Πουλάκι» που θέλει να αλλάξει το πώς μετακινούμαστε στην πόλη με δίτροχο

cars

Μία Street Adventure φτιαγμένη για την Ελλάδα

cars

Η ειδική έκδοση της Vespa για τα 140 χρόνια της Piaggio θα πωλείται μόνο για 4 μέρες

Bury

MV Agusta – Νέα επίσημη αντιπροσωπεία η Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε.

cars

Scooter από την KTM; Δε σταματούν τα «σενάρια»

cars

Αυτή είναι η τιμή της νέας Aprilia RS 457

cars

Harley-Davidson «Daredevil» by Lord Drake Kustoms

cars

Σοκ: Βούτηξαν την μοτοσυκλέτα του Χρήστου Χολίδη!

cars