CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτά είναι τα μυστικά πρωτότυπα της Bugatti!

Πολλά και διάφορα γίνονται μέχρι ένα μοντέλο να φτάσει στην γραμμή παραγωγή. Αμέτρητα meetings, χιλιάδες ώρες εξέλιξης και πολλές δοκιμές σε χαρτί, υπολογιστές και πίστες. Ανάμεσα στις πολλές διαδικασίες και φάσεις περιλαμβάνονται και αρκετά concepts που πολλές φορές δεν φτάνουν κάνουν σε κάποια έκθεση. Ούτε καν βγαίνουν στην δημοσιότητα.

Κάτι τέτοιο ισχύει για τα τρία πρωτότυπα μοντέλα που είχε κατασκευάσει η Bugatti. Όπως μπορείτε να δείτε το W16 Rembrandt Coupe είναι ένα GT χαρακτήρα μοντέλο που έχει κάτω από το καπό του τον W16 με τα τέσσερα turbo της Chiron. Και σωστά διαβάσατε, κάτω από το καπό του μιας και είναι τοποθετημένος στο μπροστινό άξονα, εκεί όπου θεωρητικά καλπάζουν τα 1.500 PS. Το εν λόγω μοντέλο συνδέεται με την μια και μοναδική La Voiture Noire.

Το πιο παλιό χρονολογικά Atlantic Concept είχε κατασκευαστεί πριν από πέντε χρόνια για να αποτελέσει πόλο έλξης στο Pebble Beach. Ωστόσο, εκείνη την περίοδο έσκασε το σκάνδαλο του dieselgate και η πρωτότυπη Bugatti δεν φανερώθηκε ποτέ.

Ακόμη πιο πίσω στο χρόνο μας πάει η speedster εκδοχή της Bugatti που υποτίθεται θα απαντούσε στις αντίστοιχες Aston Martin, Ferrari και McLaren. To κόκκινο μοντέλο είχε υλοποιηθεί το 2008 και είχε βασιστεί στα μηχανικά μέρη της Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse με τον W16. Και για αυτό το concept η συγκυρία δεν ήταν καλή αφού συνέπεσε με το σκάνδαλο της Leeman Brothers που είχε ως συνέπεια την παγκόσμια οικονομική κρίση.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τέρας αξιοπιστίας Honda Civic με 800.000 χιλιόμετρα

cars

Το νέο Mokka θα εγκαινιάσει το καινούργιο πρόσωπο της Opel

cars

Το νέο Ford Fiesta στην Ελλάδα. Τιμές και εξοπλισμός

cars

Toyota: Αυτό είναι το νέο μέλος της «οικογένειας» Beyond Zero (photos)

cars

Nurburgring Monopoly Edition: Το καλύτερο δώρο των Χριστουγέννων!

cars

Με 7 νέα concepts η Mitsubishi στην έκθεση του Τόκιο

cars

Aν η G-Class σας πέφτει ακριβή φτιάξτε ένα Lada Niva 6×6 (Video)

cars

Αυτό είναι το ισχυρότερο VW Golf όλων των εποχών

cars

Ποιος είναι ο θρυλικός «καουμπόι» της Alfa Romeo;

cars