CARSNEWS
NEW MODELS

Εσείς θα δίνατε το “πράσινο φως” σε αυτό το αυτοκίνητο;

Ωστόσο, το αφεντικό της Fiat-Chrysler Automobiles απέρριψε το σχέδιο αυτό που θα αποτελούσε τον μπούσουλα για το νέο Dodge Challenger που κυκλοφορεί εδώ και πάνω από μια δεκαετία στους αμερικανικούς -και όχι μόνο- δρόμους.

Έτσι, ο επικεφαλής σχεδίασης της FCA αποφάσισε να εκφράσει την δική του απογοήτευση αλλά και της ομάδας του ανεβάζοντας το σκίτσο στο Instagram. «Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να σας αποκαλύψουμε ένα μελλοντικό προϊόν της εταιρίας μας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Αλλά αυτή τη φορά θα κάνω μια εξαίρεση για ένα πειραματικό σχέδιο που κόπηκε επειδή ο σχεδιαστής αποφάσισε να κρατήσει το μπροστινό σπόιλερ. Με το κίτρινο χρώμα.

Ο Gilles βρίσκεται στο τιμόνι της σχεδιαστικής ομάδας της FCA τα τελευταία πέντε χρόνια και υπάρχουν δύο τινά: ή να τον έχει ενοχλήσει πολύ η απόρριψη του σχεδίου ή απλά να κάνει χιούμορ στα social media.

Πάντως, υπάρχει και η περίπτωση με αυτό τον τρόπο η Dodge να θέλει να βολιδοσκοπήσει τις αντιδράσεις του κοινού και να πράξει ανάλογα για το νέο της Challenger. Προσωπικά θα του έδινα το πράσινο φως για την παραγωγή, αλά αφού έκοβα το χαμηλό σπλίτερ που μας παραπέμπει σε γκρέιτερ. Φαντάζεστε πόσο θα άντεχε σε δρόμους όπως οι ελληνικοί;

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πωλείται αυτή η υπέροχη BMW 3.0 CSL του 1972

cars

Αγωγή της Nissan κατά του Carlos Ghosn

cars

H SportsX δείχνει την SUV όψη της Alpine A110

cars

Το VW Beetle θα είναι πολύ… ηλεκτρικό για να πεθάνει!

cars

Σπέσιαλ απολήξεις από τιτάνιο για την Bugatti Chiron

cars

Νέο σημείο πώλησης Mazda στη Λαμία

cars

Τα 10 πιο όμορφα αυτοκίνητα του κόσμου

cars

Δείτε 25 Ford Ranger Raptor να “καταπίνουν” τα ορεινά μονοπάτια της Πίνδου (video)

cars

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές καταλυτών στο «Ελ. Βενιζέλος»

cars