CARSNEWS
AUTONEWS

Η Mercedes S-Class “έπιασε” το ορόσημο των 500.000 αυτοκινήτων!

Η τρέχουσα γενιά της Mercedes-Benz S-Class κυκλοφορεί στην αγορά από το 2013 και ενώ η γερμανική εταιρία ετοιμάζει τον αντικαταστάτη της, η επιτυχία της σφραγίζεται και επίσημα με την ανακοίνωση για την κατασκευή 500.000 αυτοκινήτων στο εργοστάσιο στο Sindelfingen. Μοιάζει απίστευτο ότι ένα μοντέλο σαν την S-Class είναι ικανό να πουλήσει 500.000 αυτοκίνητα σε αυτό το χρονικό διάστημα αλλά είναι αλήθεια.

Σε κάθε μία από αυτές τις 500.000 S-Class υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι από την καρδιά και την ψυχή της ομάδας στο Sindelfingen. Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία των εργαζομένων μας έχουν συνεισφέρει ουσιαστικά σε αυτή την επιτυχία. Ως το εργοστάσιο της Mercedes-Benz στο Sindelfingen, είμαστε πολύ περήφανοι για το γεγονός ότι είμαστε στο επίκεντρο της απόδοσης για την κατηγορία των premium και πολυτελών οχημάτων.

Δήλωσε ο επικεφαλής παραγωγής του εργοστασίου, Michael Bauer. Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο εργοστάσιο είναι το μοναδικό υπεύθυνο παγκοσμίως για την συναρμολόγηση της S-Class παρά το ότι η μεγαλύτερη αγορά για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι η Κίνα – με τις πωλήσεις εκεί να αναπαριστούν το 30% περίπου επί των συνολικών. Η παραγωγή στο Sindelfingen δε, περιλαμβάνει ψηφιακές τεχνολογίες που το καθιστούν σχεδόν πλήρως “paperless” ενώ και το μέλλον του εργοστασίου προδιαγράφεται λαμπρό με την Mercedes να προγραμματίζει την συναρμολόγηση μοντέλων της “EQ” οικογένειας εκεί.

Related Articles

Hyundai Alcazar. Για την αγορά της Ινδίας, με έμφαση στην πρακτικότητα.

cars

Οκτώ νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Πακιστάν σε αφγανικό έδαφος

cars

Πιο αξιόπιστη εταιρία στις Η.Π.Α. η Mazda!

cars

Επίσημη επιβεβαίωση της ισχύος για την Mercedes-AMG A45 (vid)

cars

Ram 1500 TRX. Απάντηση 702 ίππων στον ανταγωνισμό!

cars

Toyota Mirai. Έκανε παγκόσμιο ρεκόρ

cars

Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140 PS. Το καλό καλύτερο

cars

Εταιρείες οδικής βοήθειας: Προσοχή στα ψιλά γράμματα!

cars

Η ανανεωμένη Ferrari 488 GT3 Evo είναι έτοιμη να κατακτήσει τις πίστες!

cars