CARSNEWS
NEW MODELS

Οριστικά εκτός προγράμματος 2020 η Ολλανδία

Αποτελούσε κοινό μυστικό, όμως πλέον πήρε κι επίσημη μορφή. Το ολλανδικό γκραν πρι δεν θα διεξαχθεί το 2020, καθώς οι διοργανωτές του ανακοίνωσαν πως για λόγους υγείας δεν θα φιλοξενήσουν αγώνα στην πίστα του Ζάντφουρτ.

Οι Ολλανδοί αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τον COVID-19 και ήταν εξαιρετικά αμφίβολο εάν θα μπορούσαν να υποδεχθούν ξανά τη Formula 1, για πρώτη φορά έπειτα από το 1985, όταν και διεξήχθη για τελευταία φορά γκραν πρι επί ολλανδικού εδάφους.

Συνάμα το μεγάλο ζήτημα ήταν ότι οικονομοτεχνικά δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει η διοργάνωση εάν ο αγώνας διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών. Ως εκ τούτου η οριστική ακύρωση ήταν επί της ουσίας μονόδρομος.

Όπως ξεκαθαρίστηκε, πάντως, οι κάτοχοι εισιτηρίων για τον αγώνα του 2020 θα μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν κανονικά το 20-21.

Due to the worldwide spread of the coronavirus the inaugural Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix has been postponed definitively to 2021. All tickets remain valid for the new race. Find out more in-depth info via https://t.co/n6xzhkLYgE. Stay safe ♥ #DutchGP pic.twitter.com/Dozw2m8Ipq

— Dutch Grand Prix (@f1_dutchgp) May 28, 2020

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Porsche 411 έρχεται από το αυτόνομο μέλλον

cars

H BMW κερνάει μαθήματα… donuts (βίντεο)

cars

Η Kosmocar στη μάχη κατά της εξάπλωσης του Κορωνοϊού

cars

Απαγόρευση κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων στο δάσος Σέιχ Σου της Θεσσαλονίκης

cars

Η Lamborghini είχε κατασκευάσει μόλις έντεκα δεξιοτίμονες Miura και η μια πωλείται

cars

Volvo Safe Summer: Η Volvo φροντίζει για ένα ασφαλές καλοκαίρι

cars

Στρατιωτικό Hummer σε τιμή ευκαιρίας

cars

Βασιλικές εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής από τη Maserati

cars

Η Daimler αντέχει στην κρίση

cars