CARSNEWS
NEW MODELS

Πρόταση για διεξαγωγή αγώνων μεσοβδόμαδα!


ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ «ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ» ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ (ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;) ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΗ ΛΥΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΤΗΣ FORMULA 1 ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 9/4/2020

Η αλήθεια είναι πως η FIA και η FOM παραδοσιακά τοποθετούν χρονικά τα γκραν πρι της Formula 1 σε τριήμερα που ξεκινούν από την Παρασκευή το πρωί κι ολοκληρώνονται το απόγευμα της Κυριακής.

Πώς θα σας φαινόταν, όμως, η ιδέα της διεξαγωγής ενός αγώνα στο μέσον της εβδομάδας; Κι όμως, τούτη την πρόταση κατέθεσε ο εκπρόσωπος της πίστας του Ζάντφουρτ στην Ολλανδία, Jan Lemmers, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «NOS».

«Για ποιόν λόγο δεν θα μπορούσε ένα γκραν πρι να διεξαχθεί το απόγευμα της Τρίτης ή της Τετάρτης, όπως συμβαίνει με το Champions League; Για ποιόν λόγο θα πρέπει πάντα να επιλέγεται μια ώρα «φιλική» προς τις οικογένειες, από τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που δεν ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και ενδεχομένως να ήθελαν να κάνουν κάτι άλλο με τις οικογένειές τους τα απογεύματα των Κυριακών;» διερωτήθηκε… φωναχτά ο Lemmers!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ποιο εργοστάσιο διακόπτει την παραγωγή του VW Golf

cars

Σε κάθετη πτώση η χρηματιστηριακή αξία της Nissan

cars

Ό,τι θέλετε να γνωρίζετε για την ανανεωμένη BMW M5 (βίντεο)

cars

Μία νέα Lotus ετοιμάζεται να χτυπήσει τις Ferrari

cars

Η τελευταία «ελληνική» συνέντευξη του Niki Lauda (video)

cars

Κόκκινο… φως για το νέο Ford Focus RS!

cars

Πόσα άλογα αποδίδει το νέο VW Golf GTI!

cars

Γιαπωνέζος ή Ευρωπαίος; Ποιoς είναι ο λιγότερο “ζημιάρης”;

cars

VW ID.4: Το ηλεκτροκίνητο crossover του λαού αποκαλύπτεται εκ των έσω

cars