CARSNEWS
AUTONEWS

Στις 2 Δεκεμβρίου η (σημαντικά) ανανεωμένη Jaguar F-Type.

Η Jaguar επέλεξε ένα video 6 δευτερολέπτων για να ανακοινώσει στον κόσμο την έλευση της ανανεωμένης F-Type. Το εντυπωσιακό coupe (και roadster φυσικά), θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σε ένα ξεχωριστό event, σε συνεργασία με την Hot Wheels, στις 2 Δεκεμβρίου πριν λανσαριστεί στην αγορά στις αρχές του νέου έτους.

Παρά το γεγονός ότι η επίσημη αποκάλυψη της F-Type facelift δεν απέχει πολύ, η αγγλική εταιρία έχει καταφέρει να κρατήσει τα μυστικά της καλά κρυμμένα. Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουμε δει, δείχνουν ένα σημαντικά ανανεωμένο μοντέλο ενώ αναβαθμισμένη θα είναι η F-Type και στον τομέα της τεχνολογίας – βλ. σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Μένει να δούμε πόσο εκτενές θα είναι το facelift στα μηχανικά του ιαγουάρου, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να αναφέρουν πως ενώ ο γερασμένος supercharged V6 θα παραγκωνιστεί για χάρη ενός πιο σύγχρονου turbo εξακύλινδρου εν σειρά, δεν θα συμβεί το ίδιο στον εξίσου γερασμένο supercharged V8. Μάλλον η φημολογούμενη μετάβαση στον twin-turbo V8 της BMW θα καθυστερήσει μέχρι τη νέα γενιά του βρετανικού sports car.

Related Articles

Nέο, πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων στην καρδιά της Αθήνας από τον Όμιλο Athenaeum Hotels

cars

Νέα Mercedes-Benz C-Class. Πολυτέλεια και τεχνολογία σε αρμονία…

cars

Ζωή από τον θάνατό της «χάρισε» μία 53χρονη δικηγόρος από την Πάτρα

Bury

Οι 13 προτάσεις για την επαγγελματική κατάρτιση στη βιομηχανία

Bury

Cupra Born. Το πρώτο ηλεκτρικό της, με έντονα σπορ διάθεση!

cars

Νέο Audi A6 Avant TFSI e Quattro. Τεχνολογία και χώροι

cars

J2US: Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στο σόου και «ζάλισε» με την εμφάνισή της

cars

Χρηστίδου: Έκανα μια ανάρτηση για τα ομόφυλα ζευγάρια και μου έστελναν εικόνες της Παναγίας για να με φέρουν στα λογικά μου

Bury

Αργεί ακόμα το επόμενο Subaru WRX…

cars