CARSNEWS
NEW MODELS

Τέλος και για την έκθεση στο Παρίσι που θα γινόταν αρχές Οκτωβρίου

Οι διοργανωτές της έκθεσης της Νέας Υόρκης και του Goodwood Festival of Speed αποφάσισαν να τις μεταθέσουν μέσα στη χρονιά αν και αυτό είναι μάλλον απίθανο να συμβεί τελική, ενώ αυτοί της έκθεσης στο Παρίσι, που ήταν προγραμματισμένη από την 1 έως και τις 11 Οκτωβρίου, την ακύρωσαν. Αυτές που θα γίνουν είναι κάποιες παράπλευρες εκδηλώσεις που δεν έχουν μαζικό χαρακτήρα καθώς απευθύνονται σε επαγγελματίες του κλάδου, αν και εδώ μπορεί να επέλθουν αλλαγές και τροποποιήσεις.

Η απόφαση των Γάλλων μπορεί να ακούγεται πρόωρη, ενδεχόμενα και υπερβολική με την πρώτη ματιά μιας και μέχρι την έναρξή της μεσολαβούν σχεδόν έξι μήνες αλλά αν το σκεφτεί κανείς πιο ψύχραιμα θα διαπιστώσει πως είναι λογική.

Και αυτό αφενός γιατί η Γαλλία είναι από τις χώρες που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την πανδημία του κορωνοϊού και η προετοιμασία μιας έκθεσης αυτού του βεληνεκούς ξεκινά αρκετό καιρό πριν την επίσημη έναρξή της και αφετέρου γιατί οι συμμετοχές πολλών κατασκευαστών θα ήταν κάτι παραπάνω από αμφίβολες.

Έτσι κι αλλιώς κάποιο δεν θα συμμετείχαν ακόμα και αν η κατάσταση ήταν όπως κάθε άλλη χρονιά πόσο μάλλον τώρα. Εξίσου αμφίβολη θα ήταν φυσικά και η προσέλευση των θεατών, οπότε μπροστά σε μια οικονομική αποτυχία και μάλιστα σε καιρούς που αναμένονται ιδιαίτερα δύσκολοι η ακύρωση της έκθεσης της γαλλικής πρωτεύουσας είναι μάλλον η πιο σωστή.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η σπέσιαλ Ferrari 812 Superfast που ετοιμάζεται μπορεί να λέγεται GTΟ

cars

BMW: Επίσημα η ανανεωμένη Σειρά 5

cars

Έγκριση της Ε.Ε. στην Opel για την κατασκευή μπαταριών

cars

To σπάνιο Toyota 2000GT κυνηγά ένα νέο ρεκόρ

cars

Το νέο τεύχος του Car and Driver κυκλοφορεί στις 28/12 και είναι συναρπαστικό!

cars

H Ford αναζητά πληροφορίες για αυτό το μυστηριώδες πρωτότυπο Mustang

cars

Απεβίωσε ο Yoshihiko Matsuo, σχεδιαστής του Datsun 240Z

cars

Το νέο VW Tiguan αποκαλύπτεται

cars

McLaren: Τα συνθετικά καύσιμα μπορεί να είνα μία εναλλακτική της ηλεκτροκίνησης

cars