CARSNEWS
NEW MODELS

Χαμηλή πτήση Tesla Model 3 στην ανάβαση του Pikes Peak!

Το Pikes Peak αποτελεί αναμφίβολα την απαιτητικότερη, παλαιότερη και πλέον γνωστή ανάβαση, σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις πλαγιές του έχουν γραφτεί χρυσές σελίδες, ταυτόχρονα όμως συνέβησαν και ατυχήματα που σόκαραν όσους έγιναν μάρτυρες σε αυτά. Στην προκειμένη περίπτωση θα μιλήσουμε για ένα τέτοιο, το οποίο όμως, ευτυχώς, δεν πήρε πολύ άσχημη τροπή.

Ο διάσημος «αγώνας στα σύννεφα», το Pikes Peak International Hill Climb, είναι προγραμματισμένο να γίνει σε μερικές ημέρες από σήμερα, στις 30 Αυγούστου, οπότε τώρα βρισκόμαστε στην περίοδο των δοκιμών. Ένας από τους αγωνιζόμενους, ο Randy Pobst, οδηγώντας ένα Tesla Model 3 Performance, φαίνεται ότι το παράκανε λίγο. Κάπου πρέπει να χτύπησε, με αποτέλεσμα να απογειώσει το αυτοκίνητό του και να καταλήξει σε ένα ανάχωμα. Ευτυχώς, γιατί η έξοδος θα μπορούσε να έχει πολύ χειρότερο αποτέλεσμα, σε μεγαλύτερο υψόμετρο.

Πέρα από τον εγωισμό του οδηγού, δεν σημειώθηκε άλλος τραυματισμός. Ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του, στα σίγουρα όμως το αυτοκίνητο δεν πρόκειται να προλάβει να επισκευαστεί ώστε να μπορέσει να εκκινήσει την Κυριακή, στον αγώνα. Για να του δώσουμε πάντως κάποια credit, ο Pobst κατάφερε μέχρι εκείνη τη στιγμή να κινηθεί πραγματικά γρήγορα, στο πρώτο κομμάτι της διαδρομής. Για την ακρίβεια, είχε σημειώσει τον καλύτερο χρόνο, με διαφορά 26 ολόκληρων δευτερολέπτων από το δεύτερο, στην κατηγορία που διαγωνιζόταν.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οι ιδιοκτήτες της Range Rover φέρνουν το αυτοκίνητο των 10.000 ευρώ

cars

Η Lancia Ypsilon ζει… ανάμεσά μας, είναι υβριδική και “λουσάτη”

cars

Νέες υβριδικές εκδόσεις xDrive40d για τις BMW X5 & X6

cars

Tesla Model Y: Το πιο αποδοτικό ηλεκτρικό SUV στον κόσμο

cars

Το BMW i8 φτάνει προς τη δύση της πορείας του

cars

Πόσα ρεκόρ θα καταρριφθούν εντός του 2020 στη Formula 1;

cars

Νέο ρεκόρ για την Porsche Panamera στο Nurburgring

cars

Η Γαλλική AIXAM έρχεται Ελλάδα

cars

Δοκιμάζουμε το απόλυτο best seller της μικρής κατηγορίας, Opel Corsa 1.2 130PS Auto

cars