CARSNEWS
F1 & RACES

F1: Έτοιμοι για αποζημιώσεις στο Σίλβερστον

Μπορεί η ελπίδα όλων είναι η πανδημία να περάσει και στις 7 Ιουνίου να ξεκινήσει η σεζόν της Formula 1 από το Μπακού, ωστόσο αυτό είναι πλέον το αισιόδοξο σενάριο.

Με τη κατάσταση ανεξέλεγκτη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα δούμε τα μονοθέσια στην πίστα. Σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και το βρετανικό Grand Prix, που είναι προγραμματισμένο για τις 19 Ιουλίου στο Σίλβερστον, μπορεί να επηρεαστεί.

Ως αποτέλεσμα, οι υπεύθυνοι του βρετανικού αγώνα και της πίστας του Νορθάμπτονσιρ, εξετάζουν ήδη το σενάριο μη-διεξαγωγής του Grand Prix, με ότι αυτό θα συνεπάγεται για όσους έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια.

«Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως θα είναι η κατάσταση όταν έρθει το καλοκαίρι. Όμως μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως όλοι στο Σίλβερστον κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε οι αγώνες της Formula 1 και του MotoGP να λάβουν χώρα στις προγραμματισμένες ημερομηνίες, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αντίστοιχα. Αν όμως χρειαστεί να ακυρωθούν, όλοι όσοι έχουν πληρώσει εισιτήριο θα έχουν την επιλογή πλήρους επιστροφής χρημάτων», είπε ο Stuart Pringle, διευθυντής της πίστας του Σίλβερστον στη Daily Mail.

Το 2019 το Grand Prix στην Αγγλία αποδείχθηκε το πιο επιτυχημένο από πλευράς προσέλευσης θεατών αφού το αγωνιστικό τριήμερο βρέθηκαν στην πίστα 351.000 θεατές!

Διαβάστε ακόμα:

Οι ομάδες δεν θα έχουν λόγο στο νέο καλεντάρι της F1

Ματαιώθηκε, δεν αναβλήθηκε το Grand Prix του Μονακό!

Έντονη φημολογία για Wolff και Aston Martin

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οι κορυφαίες επιδόσεις της F1 συναντούν την καινοτομία της Alumil

cars

Τι λέει ο μπαμπάς Sainz για τη μεταγραφή του Carlos Jr στη Ferrari;

cars

Πότε έχασε τον τίτλο του 2019 η Ferrari;

cars

F1’s new penalty fix has already failed its first test

cars

Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Alonso;

cars

RacingNews365’s view on F1’s proposed new points system

Bury

Αυτή είναι και η νέα Alfa Romeo!

cars

Επίσημο: Αναβάλλονται τα Grand Prix Μπαχρέιν και Βιετνάμ

cars

H Ferrari εξετάζει την εμπλοκή της στα IndyCar

cars