CARSNEWS
NEW MODELS

Άφησε τη Formula 1 και το έριξε στο… κρασί!

Ο 45άχρονος Ralf Schumacher κρέμασε τα αγωνιστικά γάντια του το 2013, έχοντας μια καριέρα αρκετών ετών τόσο στα μονοθέσια, όσο και στο DTM, με αποκορύφωμα τα δέκα χρόνια της παρουσίας του στη Formula 1. Διάστημα κατά το οποίο ανέβηκε στο βάθρο 27 φορές, εκ των οποίων τις έξι στο ψηλότερο σκαλί.

To 2007, λίγο πριν αποχωρήσει από τη Formula 1, ο Ralf δημιούργησε μια ομάδα καρτ, μαζί με τους Peter Kaiser και τον Thomas Muchow, την οποία ονόμασαν KSM από τα αρχικά των επωνύμων τους. Προκειμένου να «τρέξει» η ομάδα, ο Schumacher δημιούργησε την εταιρία KSM Motorsport GmbH.

Όμως η ομάδα πουλήθηκε και ο μικρός αδελφός του Michael Schumacher αποφάσισε να αλλάξει και την ονομασία της εταιρίας. Έτσι η KSM Motorsport μετονομάστηκε σε Schumacher Weinhandels-GmbH. Μόνο που η νέα εταιρία δεν ασχολείται με τους αγώνες, αλλά με τα… κρασιά!

Άλλωστε ο Ralf εδώ και μερικά χρόνια έχει επενδύσει στην παραγωγή κρασιών, έχοντας αποκτήσει έναν αμπελώνα στη Σλοβενία. Μάλιστα τα κρασιά του θεωρούνται πολύ καλά και διατίθενται από κάβες αλλά και εστιατόρια. Ο Γερμανός, μάλιστα, δηλώνει ιδιαίτερα ευτυχής με την επιτυχία του επιχειρηματικού του βήματος!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οδηγούμε τα Subaru Forester e-Boxer και XV e-Boxer

cars

H Brabham BT62 είναι ένα θαύμα αεροδυναμικής

cars

Μάχη πολυτέλειας και ταχύτητας ανάμεσα σε BMW και Bentley στο 400άρι (video)

cars

Ταξιδεύοντας με 303 km/h στην Autobahn (Video)

cars

Ανανέωση για το Toyota Land Cruiser

cars

Εικόνες από το ψηφιακό εσωτερικό του νέου KIA Sorento

cars

Γιατί οι τιμές των αυτοκινήτων αυξάνονται με τα χρόνια;

cars

Επιστρέφουν η Κωνσταντινούπολη και οι θεατές!

cars

Δεν υπάρχει! Δέθηκε με ταινία σε Mustang και πήγε με 150 km/h (Video)

cars