CARSNEWS
F1 & RACES

Αλλάζει και λάστιχα ο Hamilton!

Μπορεί έως τώρα να έχει επιδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αρετές του πίσω από το τιμόνι, όμως για τον Lewis Hamilton οι αρετές δεν σταματούν εκεί.

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αποδείχθηκε πως μπορεί να αντιμετωπίσει και αναποδιές στο δρόμο, αφού μοιράστηκε μέσω social media την ατυχή στιγμή να πρέπει να αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό του.

Στις φωτογραφίες ο 35χρονος φαίνεται πρόχειρα ντυμένος, δίχως να διευκρινίζει σε πoιο αυτοκινητόδρομο βρισκόταν, από που είχε ξεκινήσει και ποιος ήταν ο προορισμός του. Αν και κατά πάσα πιθανότητα ήταν κάπου στην Κυανή Ακτή αφού νωρίτερα την ίδια μέρα αλλά και την προηγούμενη, είχε μοιραστεί εικόνες από το σπίτι του στο Πριγκιπάτο του Μονακό και μία Μεσογειακή παραλία.

«Είχαμε κλαταρισμένο ελαστικό στον αυτοκινητόδρομο και αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε σε ένα βενζινάδικο. Χρειάστηκε λίγος χρόνος να το αλλάξουμε αλλά με το που τελειώσαμε, βγήκα πάλι στο δρόμο με την EQC μου. Το να μη πρέπει να βάζεις καύσιμα είναι το καλύτερο πράγμα», έγραψε ο Hamilton.

We had a tyre blow out on the motorway and had to stop at the station. Took a minute to change the wheel but once done, I was back on the road in my EQC. It’s the best not having to refuel. 🔋 pic.twitter.com/7ncdostlq0

— Lewis Hamilton (@LewisHamilton) October 20, 2020

Προφανώς προσπαθεί να περάσει το μήνυμα σχετικά με τη χρήση πράσινων τεχνολογιών – έχει άλλωστε δηλώσει πως πλέον θα χρησιμοποιεί μόνο ηλεκτρικά οχήματα, αφήνοντας τη Pagani Zonda του άπραγη στο γκαράζ του.

Όσο για το… «pit stop», είναι σαφές πως το «took a minute» δεν είναι κυριολεκτικό αφού η αλλαγή ελαστικού σε ένα SUV σίγουρα απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο.

Πάντως δεν βλέπουμε τον Lewis επί το έργον – αντίθετα ενώ αυτός επιθεωρεί με αναμμένο το φακό του κινητού του το προβληματικό ελαστικό, διακρίνεται στο βάθος ένας καλοντυμένος κύριος που μάλλον κάνει τη… βρώμικη δουλειά.

Όλα αυτά ενώ ο Lewis ετοιμάζεται για το Grand Prix του Πορτιμάο, όπου έχει την ευκαιρία να πετύχει τη νίκη #92, να ξεπεράσει τον Michael Schumacher και να γίνει ο οδηγός με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της Formula 1!

Hamilton-Sochi20-c1000χ600

Διαβάστε ακόμα:

F1 Vlog για το Grand Prix του Άιφελ

Μιχάλης Ρωμανίδης: Ο SimRacer της Williams μιλάει στο carsnews!

Antonio Felix da Costa: Ο πρωταθλητής της Formula E, αποκλειστικά στο carsnews!

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

LIVE COVERAGE – Sprint Shootout in the United States

cars

Επίσημο: Στη Renault o Fernando Alonso

cars

Logan Sargeant reflects on breakthrough F1 point in Austin after Leclerc/Hamilton disqualifications

cars

F1-GP Σιγκαπούρης: Δηλώσεις πρωταγωνιστών από την Παρασκευή

cars

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ F1 ΒΕΛΓΙΟ (03/09/2023)

cars

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Τεντόγλου, Στεφανίδη, Formula 1, Premier League

cars

Με ποιους πανηγύρισε το πρωτάθλημα ο Verstappen (video-εικόνες)

cars

Η Alfa Romeo μένει στηv F1 με νέα ομάδα

cars

Η F1 ανακοίνωσε πιθανή πρεμιέρα στο Red Bull Ring και στόχο 15-18 GP

cars