CARSNEWS
NEW MODELS

Αποκάλυψη για την Aston Martin Callum Vanquish 25

Για τον Ian Callum, δεν έχουμε να πούμε πολλά. Αντικειμενικά αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους σχεδιαστές της εποχής μας, με θητεία σε πολλές εταιρίες αυτοκινήτων, όπως η Aston Martin και οι Jaguar/ Land Rover. Δρώντας πλέον αυτόνομα, με τη δική του εταιρία, ο Callum αποφάσισε να αναβιώσει ένα από τα παλαιότερα μοντέλα που είχε σχεδιάσει, την πρώτη Vanquish. Έχοντας λοιπόν τη συγκατάθεση της Aston Martin, πήρε το αρχικό αυτοκίνητο και ενσωμάτωσε επάνω του τις εμπειρίες και τα βιώματα μίας εικοσαετίας.

Το νέο του δημιούργημα, η Aston Martin Callum Vanquish 25 διαφέρει σε περισσότερα από 350 σημεία από το πρωτότυπο. Αλλαγές έχουνε γίνει όχι μόνο σε σχεδιαστικό επίπεδο αλλά και σε θέματα μηχανολογίας και χρησιμοποιούμενων υλικών. Για παράδειγμα, οι αναρτήσεις του φέρουν νέα αμορτισέρ της Bilstein και πιο άκαμπτες αντιστρεπτικές. Αντίστοιχα, έχουν χαμηλώσει κατά 10 χιλιοστά. Τα ελαστικά είναι ειδικά Michelin Pilot Sport, που προσφέρουν καλύτερη ακρίβεια και έλεγχο. Αντίστοιχα βελτιώσεις έχει δεχτεί και το σύστημα διεύθυνσης.

Αναφορικά με τον κινητήρα, παραμένει ένας V12 αλλά με απόδοση 580 ίππων. Επίσης, σε αυτόν έχει προστεθεί ένα καινούριο σύστημα εισαγωγής αέρα από ανθρακονήματα, καθώς επίσης καλύμματα από δέρμα και ανθρακονήματα. Η κατασκευή του αυτοκινήτου θα γίνει από την Reforged, θυγατρική του AF Racing Group που περιλαμβάνει επίσης την R-Motorsport racing team η οποία έχει άμεση σχέση με την αγωνιστική ομάδα της Aston Martin.

Συνολικά, θα παραχθούν 25 οχήματα (εξ ου και ο αριθμός στην ονομασία του αυτοκινήτου) τα οποία θα αρχίσουν να παραδίδονται από τον προσεχή Σεπτέμβριο. Οι πρώτες μάλιστα παραδόσεις έχουν προγραμματιστεί για Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Οι τυχεροί ιδιοκτήτες, με την παράδοσή του οχήματός τους, θα έχουν τη δυνατότητα μίας προσωπικής επικοινωνίας με τον ίδιο τον Ian Callum, Εκεί θα μπορούν να μιλήσουν για την Callum Vanquish 25 και πιθανά για οτιδήποτε άλλο βρουν ενδιαφέρον ως θέμα συζήτησης.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτό είναι το νέο Skoda Superb Scout

cars

Δοκιμάζουμε την McLaren 600LT Spider (Video)

cars

Αυτός είναι ο ισχυρότερος ηλεκτροκινητήρας στον κόσμο

cars

Το νέο SUV της Bentley θα μπαίνει στην πρίζα

cars

Άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για το Seat Taraco

cars

ΑΠΟΣΥΡΣΗ 2020: Αυτά είναι τα κίνητρα και τα πριμ για «καθαρά» ΙΧ! (UPD)

cars

H Hyundai εξελίσσει τα κλιματιστικά των αυτοκινήτων της

cars

Το πρόγραμμα επιδότησης «Κινούμαι ηλεκτρικά» ξεκινά!

cars

Το ηλεκτρικό SUV της Nissan μας δείχνει τα φώτα του (video)

cars