CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτές είναι οι εικόνες κατοχύρωσης του Aurus Komendant

Μετά την προεδρική λιμουζίνα, όπως έχει γραφτεί και άλλες φορές στο caranddriver.gr η νεόκοπη ρώσικη μάρκα πολυτελείας, η Aurus, προγραμματίζει να παρουσιάσει και ένα SUV. Το οποίο ονομάζεται Komendant, θα είναι και αυτό φυσικά πολυτελέστατο και θα ανήκει στην πιο μεγάλη κατηγορία.

Μετά από αρκετές κατασκοπευτικές φωτογραφίες και renderings πλέον είναι διαθέσιμες και οι απεικονίσεις για την κατοχύρωση του Komendant στις αρμόδιες αρχές. Και οι οποίες δείχνουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό SUV με μεγάλη μάσκα που θυμίζει έντονα το Kulligan της Rolls Royce. Τον κορυφαίο εκπρόσωπο της υπερπολυτελούς κατηγορίας των SUV.

Παράλληλα το Komendant χαρακτηρίζεται από το επιμηκυμένο καπό τους, τους μεγάλους προβολείς του με την ορθογώνια παραλληλόγραμμη σχεδίαση της και τις μεγάλες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα του. Ορθογώνια παραλληλόγραμμα είναι και τα πίσω φώτα,

Προς το παρόν δεν υπάρχουν φωτογραφίες του εσωτερικού του Komendant αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα είναι αντίστοιχο αυτού της λιμουζίνας Senat.

Με την οποία κοινό είναι και το πλαίσιο αλλά και ο κινητήρας. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για έναν εξηλεκτρισμένο V8 με 598 ίππους και 880 Nm. Το κιβώτιο με το οποίο θα συνδυάζεται είναι ένα αυτόματο με 9 σχέσεις, ενώ στάνταρ θα είναι και η τετρακίνηση.

Μαζί με το Komendant η Aurus πατεντάρισε και μια μοτοσυκλέτα, η οποία θα χρησιμοποιείται από τη συνοδεία των κυβερνητικών στελεχών στα οποία θα διατεθούν τα Aurus. H μοτοσυκλέτα αυτή θα είναι ηλεκτρική και θα είναι διαθέσιμη το αργότερο το 2023.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ολυμπιακοί Αγώνες & Motorsport – Ένα σίριαλ που πλησιάζει στο happy end

cars

Το θανάσιμο κενό ασφαλείας των καθισμάτων ενός αυτοκινήτου (Video)

cars

Ανακοινώθηκε το Βέλγιο αντί της Ιαπωνίας

cars

Το Toyota MR2 επιστρέφει και είναι ηλεκτροκίνητο

cars

Κανένας λόγος ανησυχίας για τον εφοδιασμό του καταναλωτικού κοινού σε καύσιμα

cars

Οι τιμές του νέου Peugeot 208 στην Ελλάδα (Πίνακες-Video)

cars

Με 250 ίππους η νέα Toyota GR Corolla

cars

Δέκα συγκλονιστικές στιγμές του Ayrton Senna σε ένα απολαυστικό video

cars

Η Skoda σκιτσάρει το ηλεκτροκίνητο Enyaq iV

cars