CARSNEWS
NEW MODELS

Δείτε δύο Land Rover Defender να ξεκολλούν μία νταλίκα 20 τόνων (Video)

Αν και ακόμα δεν έχει κάνει την εμφάνισή του στις αγορές, το νέο Land Rover Defender έχει ήδη αρχίσει να χτίζει την φήμη του ως άξιος διάδοχος του κλασικού βρετανικού 4×4.

Ένα video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μας έρχεται από την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στη Ναμίμπια. Σ’ αυτό βλέπουμε δύο Defender να συναντούν τυχαία (;) μία κολλημένη νταλίκα με φορτίο 20 τόνων, που βρισκόταν σ’ αυτό το ξεραμένο ποτάμι για τρεις ημέρες!

Αναλαμβάνουν να την ξεκολλήσουν από κοινού, και όπως φαίνεται από τις εικόνες, μετά από αρκετή προσπάθεια και μεγάλη δυσκολία, τελικά τα δύο Defender καταφέρνουν να φέρουν το βαρύ φορτηγό σε σταθερό έδαφος.

Τα δύο Defender, ένα D240E και ένα P400S, φαίνεται να περνούν κάποιες δύσκολες στιγμές, καθώς το ανώτερο βάρος έλξης που δηλώνει η εταιρία είναι στους 3,5 τόνους, με το συνολικό βάρος του φορτηγού, των 20 τόνων, να ξεπερνά κατά πολύ αυτή τη δυνατότητα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το Defender έδειξε πόσο έτοιμο είναι να συνεχίσει την ιστορία του πατριαρχικού μοντέλου της εταιρίας, με την άφιξή του στην Ευρώπη να αναμένεται μέσα στην άνοιξη, πρώτα στην μακριά έκδοση 110 και μετά στην κοντή με την ένδειξη 90.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η οικογένεια Peugeot σκοπεύει σε αύξηση των μετοχών της

cars

Εκτός Formula 1 Ιαπωνία, Σιγκαπούρη και Αζερμπαϊτζάν

cars

Συνεργασία FCA, Apple για ηλεκτρικά οχήματα στην Κίνα

cars

Αυτή είναι η Toyota Corolla Cross

cars

Ασύρματη σύνδεση Android Auto στα infotainment φέρνει το Android 11

cars

Στο σφυρί το παλιό εργοστάσιο των Smart

cars

Η Lexus ετοιμάζεται για το πρώτο της μικρό SUV;

cars

Αυτόνομη οδήγηση: Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε (video)

cars

Η Volvo φρεσκάρει τα S90 και V90 και προσθέτει mild hybrid εκδόσεις

cars