CARSNEWS
AUTONEWS

Διέρρευσε το ανανεωμένο Fiat Tipo!

Δυστυχώς για την Fiat, το νέο Tipo δεν προκάλεσε τον πάταγο που είχε προκαλέσει το αυθεντικό παράδειγμα της δεκαετίας του ‘80/’90. Σε κάθε περίπτωση όμως, εξυπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο λανσαρίστηκε και τα πηγαίνει καλά στις αγορές για τις οποίες προορίζεται. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την επίσημη παρουσίαση του το 2015 και η ανάγκη για ανανέωση κρίνεται ως επιτακτική. Γι’ αυτό η ιταλική φίρμα ετοιμάζεται να αποκαλύψει στον κόσμο το facelift αλλά πριν γίνει αυτό, οι πρώτες φωτογραφίες του επερχόμενου μοντέλου διέρρευσαν στο διαδίκτυο για όλο το κοινό!

Οι φωτογραφίες είναι κάπως θολές και δεν μας δείχνουν το ανανεωμένο Tipo από κάθε δυνατή οπτική γωνία αλλά αυτό που μας δείχνουν είναι αρκετό για να εντοπίσουμε μία σειρά αλλαγών που φέρνουν το ιταλικό hatchback στην δεκαετία του 2020 και το φέρνουν λίγο πιο κοντά στην εταιρική ταυτότητα όπως αυτή έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια. Η πιο εμφανής αλλαγή στο εμπρός μέρος,  είναι το νέο σήμα της Fiat ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε τα νέα, LED φωτιστικά σώματα και τα πλαστικά προστευτικά που μάλλον υποδηλώνουν την προσθήκη μίας έκδοσης “Cross” στο στιλ και το ύφος των αντίστοιχων 500X και Panda. Κατά τα άλλα, ο δαιμόνιος φωτογράφος κατάφερε να πετύχει ένα καθαρό καρέ του ταμπλό, όπου την παράσταση κλέβει χωρίς αμφιβολία ο νέος, ψηφιακός πίνακας οργάνων  – όχι ότι έχει ιδιαίτερο ανταγωνισμό, καθώς δεν μπορούμε να δούμε πολλές άλλες αλλαγές.

Όσον αφορά στα μηχανικά, περιμένουμε από την Fiat να εκμεταλλευτεί το facelift του Tipo ώστε να προσθέσει στην γκάμα των διαθέσιμων συνόλων το mild-hybrid που έγινε πρόσφατα διαθέσιμο στα Panda και 500. Περισσότερα θα μάθουμε όταν η ιταλική φίρμα αποφασίσει να αποκαλύψει επίσημα το νέο Tipo – πιθανότατα, αργότερα μέσα στην χρονιά. Τότε θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε εκτενέστερα και για τις σχεδιαστικές αλλαγές που έχουν γίνει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Διαθέσιμη και με μηχανικό κιβώτιο η Porsche 911!

cars

Ferrari Portofino M. Περισσότερα, από κάθε άποψη!

cars

Τον Ιούνιο ο Βενιαμίν της Volvo

cars

Fiat Chrysler Automobiles. Δημιούργησε το πρώτο «πράσινο χωριό» της αυτοκίνησης

cars

Η Bentley γιορτάζει το ρεκόρ στο Pikes Peak με μία ειδική Continental GT!

cars

Επίσημη πρώτη για το νέο Audi S3 των 310 ίππων!

cars

Formula 1: Με νίκη στο Κατάρ γιόρτασε για το πρωτάθλημα ο Φερστάπεν

cars

Alfa Romeo. Με μακρά και σημαντική ιστορία

cars

Golf GTI. Αναδρομή στις επτά γενιές του εμβληματικού μοντέλου, πρίν τη παρουσίαση της όγδοης

cars