CARSNEWS
NEW MODELS

Διπλοκάμπινο τσέπης από την Fiat

To Strada επιστρέφει στην γκάμα Fiat ως ένα αστικών διαστάσεων διπλοκάμπινο pickup το οποίο θα έχει αφετηρία τις αγορές της Λατινικής Αμερικής και τελικό προορισμό την Ευρώπη.

Κρίνοντας από τις πρώτες εικόνες του αυτοκινήτου, οι Ιταλοί έκαναν για μία ακόμα φορά το σχεδιαστικό θαύμα τους δημιουργώντας μια πρόταση που κρύβει πίσω από το σύγχρονο και συνάμα ελκυστικό παρουσιαστικό της τον ξεκάθαρα επαγγελματικό προσανατολισμό.

Ένα ακόμα προσόν του Fiat Strada είναι οι συμπαγείς διαστάσεις του όπως άλλωστε και οι γήινες προδιαγραφές του, οι οποίες του επιτρέπουν να παραμένει προσιτό.

Για του λόγου το αληθές, οι κινητήρες που θα εξοπλίζουν το νέο Fiat Strada στην αγορά της Βραζιλίας είναι ο μπαρουτοκαπνισμένος 1.400άρης Fire, ωστόσο, στην ευρωπαϊκή εκδοχή του αυτοκινήτου τον πρώτο θα έχουν οι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες βενζίνης χωρητικότητας 1,0 και 1,3 λίτρου.

Σε αυτήν την περίπτωση μάλιστα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία ενός αυτόματου κιβωτίου ανάμεσα στις προδιαγραφές του αυτοκινήτου, είτε αυτό πρόκειται για CVT είτε για μια μονάδα διπλού συμπλέκτη.

Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει κάποιο πλάνο που να ρίχνει φως στην παρουσία του αυτοκινήτου στην ευρωπαϊκή αγορά ούτε φυσικά και το χρονοδιάγραμμα της εμπορικής του διάθεσης.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η VW στήνει σημεία ελέγχου COVID-19 σε όλη την Γερμανία

cars

MBUX: Οι θαυμαστοί αυτοματισμοί της Mercedes-Benz S-Class (βίντεο)

cars

Εκθαμβωτική η σύγχρονη Alfa Romeo GTV

cars

To αμερικανικό Czinger 21C έχει το «0-100» κάτω από 2 sec!

cars

Το νέο τιμόνι της Mercedes-Benz σας νιώθει! (Video)

cars

Περισσότερες εικόνες για το νέο Batmobile

cars

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα “βραχυκυκλώνουν” στην παραγωγή μπαταριών

cars

H Lancia Delta θα μπορούσε να επιστρέψει ως SUV

cars

SEAT: Από την παραγωγή αυτοκινήτων στην παραγωγή αναπνευστήρων

cars