CARSNEWS
F1 & RACES

Ζήσε το όπως στη Formula 1

ADVERTORIAL

Όλοι έτοιμοι για την καρό σημαία στη Θεσσαλονίκη; Εκεί που στις 23 Σεπτεμβρίου, η Νέα Παραλία θα θυμίζει πίστα της Formula 1 με θέα τον Θερμαϊκό, για τα μάτια της εμβληματικής Red Bull RB7 και (όχι) μόνο. Το θρυλικό μονοθέσιο με το οποίο ο Sebastian Vettel κατέκτησε την κορυφή του Πρωταθλήματος Οδηγών το 2011 έρχεται για να μεταδώσει ταχύτητα, αδρεναλίνη και πολύ θόρυβο δίπλα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ωστόσο δεν θα είναι το μοναδικό highlight του γενικότερου υπερθεάματος που μας υπόσχεται το Red Bull Showrun by ALUMIL.

Η ομάδα της Oracle Red Bull Racing, λοιπόν, αποκαλύπτεται μπροστά στο ελληνικό κοινό, τοποθετώντας τους επισκέπτες σε συνθήκες κούρσας, παρουσιάζοντάς τους όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός πίστας την ώρα ενός αγώνα της Formula 1. Με λίγα λόγια, πέρα από την παρουσίαση του μονοθεσίου της RB7, τις «Fast & Furious» κούρσες από τον πρώην πιλότο της Formula 1, Patrick Friesacher και τις υπόλοιπες επιδείξεις της ημέρας, το experience village σας βάζει στο κλίμα της Oracle Red Bull Racing και σας προκαλεί να το ζήσετε όπως κάθε Κυριακή, στα αυθεντικά Grand Prix. 

Ζήσε το όπως στην Formula 1

Η ομάδα της Oracle Red Bull Racing, λοιπόν, αποκαλύπτεται μπροστά στο ελληνικό κοινό

Τι είναι το paddock της Formula 1

To experience village, λοιπόν, ανοίγει τις πύλες του για το κοινό στις 09:00 μέρος του οποίου θα είναι και το paddock της Oracle Red Bull Racing. Για όσους δεν γνωρίζουν, το paddock, παραπέμπει σε μάντρα όπου ξεκουράζονται τα άλογα, στη Formula 1 ωστόσο είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένας χώρος αναμονής.

Ζήσε το όπως στην Formula 1

Στην περίπτωση της Oracle Red Bull Racing και κάθε άλλης ομάδας, είναι η περιοχή πίσω από το pitlane και συγκεκριμένα τα γκαράζ στα οποία προετοιμάζονται τα μονοθέσια πριν τους αγώνες

Σε πρώτη ανάγνωση είναι ο χώρος πίσω από την πίστα που στήνουν οι ομάδες της Formula 1 τις εγκαταστάσεις τους για το τριήμερο του Grand Prix. Στην περίπτωση της Oracle Red Bull Racing και κάθε άλλης ομάδας, είναι η περιοχή πίσω από το pitlane και συγκεκριμένα τα γκαράζ στα οποία προετοιμάζονται τα μονοθέσια πριν τους αγώνες, παράλληλα όμως είναι το μέρος που σφύζει από ζωή και happenings σε κάθε τριήμερο των Grand Prix.

Σαν μια μικρή περιοχή γεμάτη πιλότους και ανθρώπους της F1, για πολλούς μάλιστα είναι το μέρος που, ίσως, αξίζει παραπάνω να περιπλανηθείς σε ένα Grand Prix ακόμα και από την ίδια την πίστα αγώνων. Το «place to see and be seen» όπως λένε στην αργκό του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της Formula 1. Μπορεί να μην υπάρχει η δυνατότητα να βρεθείτε μέσα στο paddock, ωστόσο όσοι παραβρεθείτε στο experience village στις 23 Σεπτεμβρίου θα βιώσετε την μοναδική αυτή αίσθηση. Και όχι μόνο. 

Ζήσε το όπως στην Formula 1

Σαν μια μικρή περιοχή γεμάτη πιλότους και ανθρώπους της F1, για πολλούς μάλιστα είναι το μέρος που, ίσως, αξίζει παραπάνω να περιπλανηθείς σε ένα Grand Prix ακόμα και από την ίδια την πίστα αγώνων

Simulating experience στο experience village

Παράλληλα με την αφετηρία της RB7 λοιπόν στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης το ίδιο ισχύει και για το experience village το οποίο σαν simulation center, θα σας βάλει σε κατάσταση Grand Prix που υπόσχεται να βγάλει τον οδηγό ή τον μηχανικό που κρύβατε τόσα χρόνια μέσα σας και δεν το ξέρατε.

Βιώστε από κοντά την ένταση που ζουν οι μηχανικοί της ομάδας παίρνοντας μέρος στο Red Bull Pit Stop Challenge και δοκιμάστε να αλλάξετε με ταχύτητα τα λάστιχα ενός μονοθεσίου. Έπειτα, παίρνοντας μέρος στο Red Bull Reaction Challenge δείτε αν τα αντανακλαστικά σας είναι παρόμοια με εκείνα των πιλότων της F1 και δοκιμάστε τα, όπως κάνουν οι ίδιοι οι σταρ του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Παράλληλα με τα παραπάνω όμως, στο experience village της Oracle Red Bull Racing στη Θεσσαλονίκη έχετε τη δυνατότητα να γίνετε πρωταγωνιστές του αγώνα. Μπείτε στο μονοθέσιο ενός Red Bull Simulator και τεστάρετε τα όριά σας σε συνθήκες αγώνα, όπως έκανε κάποτε ο Sebastian Vettel και πλέον ο πρωτοπόρος της Formula 1, Max Verstappen. Μπείτε στο μονοθέσιο και κάντε test drive σε μερικές από τις πιο διάσημες πίστες Grand Prix στον κόσμο.

Ζήσε το όπως στην Formula 1

Μπείτε στο μονοθέσιο ενός Red Bull Simulator και τεστάρετε τα όριά σας σε συνθήκες αγώνα

Θεωρείτε ότι είστε πλασμένοι για τις πίστες; Ιδού η ευκαιρία σας. Αν σας απασχολεί η δράση αλλά είστε του θεωρητικού, το Red Bull Trivia Booth, θα τεστάρει τις γνώσεις σας. 

Τέλος, στο experience village του Red Bull Showrun θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα μονοθέσια που έχουν κατασκευάσει φοιτητικές ομάδες από τέσσερα πανεπιστήμια της Ελλάδας, να αγοράσετε merchandise της Oracle Red Bull Racing αλλά και του event, και φυσικά ανά πάσα ώρα και στιγμή να κάνετε “refuel” με φαγητό και άφθονο παγωμένο Red Bull.

Ζήσε το όπως στην Formula 1

Ετοιμαστείτε για ένα εξωπραγματικό event με μοναδική αδρεναλίνη

Ετοιμαστείτε για ένα εξωπραγματικό event με μοναδική αδρεναλίνη που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Το Red Bull Showrun, με exclusive partner την ALUMIL, περιμένουν να κλείσουν τα φώτα για την εκκίνηση στις 23 Σεπτεμβρίου και η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης να μετατραπεί, έστω και για λίγο, σε ελληνική πίστα του Μονακό.

Related Articles

FIA to reject three applications for new F1 teams

cars

Formula 1 στη Θεσσαλονίκη: Τέρμα τα γκάζια και η αδρεναλίνη στα… ύψη

cars

Το F1 Vlog του Gran Prix Μεξικού

cars

Steiner: Βόμβα ο νέος κινητήρας της Ferrari!

cars

Τα 3 κρίσιμα λεπτά μετά το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ

cars

Ferrari και Λεκλέρ υπέγραψαν νέο πολυετές συμβόλαιο – Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα

cars

Φίλοι της Formula 1, λυσσάξτε!

cars

Τα πρώτα χιλιόμετρα της Renault R.S.20 (video)

cars

Ricciardo could feel new F1 chassis difference in China

cars