CARSNEWS
MOTONEWS

Ζευγάρι που έκανε το γύρο του κόσμου με μοτοσυκλέτα κακοποιήθηκε βάναυσα στην Ινδία

Ξυλοκοπήθηκαν και η γυναίκα βιάστηκε από 7 άνδρες


04.03.2024

Ο Vicente και η Fernanda έχουν περάσει τα τελευταία 5 χρόνια από 66 χώρες διανύοντας 170.000 χλμ

Το ζευγάρι από την Ισπανία, που έχει γίνει γνωστό στο κοινό μέσω της σελίδας στο Instagram Vuelta Al Mundo En Moto (Ο γύρος του κόσμου με μοτοσικλέτα), κοινοποίησε video στο οποίο εξηγεί πως ταξιδεύοντας στην ανατολική Ινδία δέχθηκαν επίθεση από εφτά άνδρες το βράδυ της περασμένης Παρασκευής

Η Fernanda και ο Vicente με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης στα πρόσωπά τους δήλωσαν σε ισπανικά ΜΜΕ πως η το περιστατικό συνέβη ενώ βρίσκονταν στην περιοχή Dumka της επαρχίας Jharkhand. Θέλοντας να ξεκουραστούν κατασκήνωσαν στην αγορά Hansdiha. Όταν αποκοιμήθηκαν δέχθηκαν επίθεση από εφτά νεαρούς, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον Vicente με την απειλή μαχαιριού και βίασαν την Fernanda.

«Μας χτύπησαν. Έβαλαν ένα μαχαίρι στο λαιμό μου και μου είπαν ότι θα με σκοτώσουν», λέει ο Vincente σε ένα από τα βίντεο, όπου φαίνονται οι μώλωπες και τα ράμματα στο κάτω χείλος. «Η Fernanda βιάστηκε από εφτά άνδρες. Τα καθάρματα…». «Με βίασαν, ο ένας μετά τον άλλο, ενώ άλλοι παρακολουθούσαν. Μας λήστεψαν, αλλά πήραν λίγα πράγματα, και αυτό δείχνει πως ήθελαν να με βιάσουν» είπε η Fernanda η οποία έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο.

Η ινδική αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τέσσερα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση και τον βιασμό, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του ζευγαριού οι αρχές γνωρίζουν ήδη και τους υπόλοιπους και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους.

Σε νέα video λένε πως αυτά μπορούν να συμβούν οπουδήποτε και πως παρότι έχουν κατασκηνώσει και διασχίσει επικίνδυνες περιοχές, είχαν πέσει θύματα κλοπής στην Βαρκελώνη.

Google News Ακολουθήστε το 2WO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την μοτοσυκλέτα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Related Articles

Υπάρχει ιδανική μοτοσυκλέτα για την Ελλάδα;

cars

Παρουσιάστηκε η νέα 390 Duke από την ΚΤΜ!

cars

QJMOTOR SRT 700: Με πλούσιο εξοπλισμό και 73.5 ίππους

cars

Yamaha Tenere 700: Τώρα διαθέσιμη με δώρο γνήσια αξεσουάρ!

cars

VIDEO: Θέλεις κότερα και ελικόπτερα; ένας κινητήρας μοτοσυκλέτας αρκεί

cars

Μια custom μηχανή σαν αυτές που δεν έχετε δει ποτέ

cars

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για την Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

cars

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Νίκος Πανάρετος, παλιός αγωνιζόμενος – Τραγικά τα στοιχεία του δυστυχήματος

cars

VOGE 350AC: Δικύλινδρο και κλασικό με τιμή 4.990 €

cars