CARSNEWS
MOTONEWS

Ηλεκτρικό σκούτερ BMW CE 02: Η τιμή του στην Ελλάδα

Το ηλεκτρικό σκούτερ CE 02 της BMW είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά – αν και η γερμανική εταιρείας θεωρεί πως το νέο της δίκυκλο δεν είναι ούτε σκούτερ, ούτε μοτοσυκλέτα, αλλά το χαρακτηρίζει cool eParkourer

Όπως και να έχει, είναι ολοφάνερο πως το CE 02 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι ένα λιτό, ευέλικτο όχημα για καθημερινή χρήση στην πόλη.

Υπάρχουν δύο εκδόσεις διαθέσιμες. Η πρώτη έχει ηλεκτροκινητήρα μικρής ισχύος μόλις 5 ίππων που δίνει τελική ταχύτητα 45 χλμ./ώρα και μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα ΑΜ (από 16 ετών και μέχρι 50 κυβικά).

Η δεύτερη έχει απόδοση 15 ίππων και μέγιστη ταχύτητα 95 χλμ./ώρα, ενώ μπορεί να οδηγηθεί από κατόχους διπλώματος κατηγορίας A1. Και οι δύο εκδόσεις μπορούν επίσης να οδηγηθούν από κατόχους άδειας οδήγησης αυτοκινήτου, έπειτα από τη σχετική ισοδυναμία στις άδειες οδήγησης που απαλλάσσει τους οδηγούς από τις σχετικές εξετάσεις.

Ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του δύο προγράμματα οδήγησης. Το “Flow” προσφέρει τη βέλτιστη ρύθμιση για χρήση στην αστική κυκλοφορία, ενώ το “Surf” προσφέρει καλύτερες επιδόσεις.

Η σπορ λειτουργία “Flash” είναι προαιρετικά διαθέσιμη. Η αυτονομία στην ισχυρότερη έκδοση ξεπερνά τα 90 χιλιόμετρα, ενώ η μπαταρία φορτίζει σε απλές οικιακές πρίζες. Για ακόμη ταχύτερη φόρτιση προσφέρεται προαιρετικά ταχυφορτιστής ισχύος 1,5 kW, αντί του βασικού των 0,9 kW.

Ο εξοπλισμός του BMW CE 02 περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ABS, οθόνη TFT 3,5’’, θύρα USB-C, ASC (Automatic Stability Control), RSC (Recuperative Stability Control), Keyless Ride και προβολείς LED. Στην Ελλάδα, η τιμή του CE 02 ξεκινά από 9.580 €, χωρίς να υπολογίζεται η κρατική επιδότηση από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

Google News icon

Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!

Related Articles

BSA M20 αντίκα (έως τις γιορτές 100€ κάτω)

cars

Έφτασε στην Ελλάδα η CFMOTO 450NK

cars

Η ισχυρότερη και ταχύτερη Aprilia παραγωγής που κατασκευάστηκε ποτέ

cars

Το πιο καυτό νέο στους δύο τροχούς

cars

Σταύρος Μπαλάσκας: Η μοτοσυκλέτα με τους αστυνομικούς έπεσε πάνω στο περιπολικό

cars

Best Moto 2023: Μάχες με το καλημέρα στις μοτοσυκλέτες και στα scooter

cars

QJ MOTOR SRK 125S: Με ανεστραμμένο πιρούνι και στάνταρ ABS

cars

O Pecco Bagnaia διέλυσε τον ανταγωνισμό στο Αυστριακό Grand Prix!

cars

Suzuki V-Strom 650: Νέα έκδοση «Explorer» με επιπλέον εξοπλισμό

cars