CARSNEWS
AUTONEWS

Η ναυαγοσώστρια του Baywatch, Ντόνα Ντέρικο, γιορτάζει τα 56α γενέθλια της με μια… κορδέλα – «Φορέστε το δέρμα σας»

Η ναυαγοσώστρια του Baywatch, Ντόνα Ντέρικο, αποφάσισε να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της φορώντας μια… κορδέλα της φιλοζωικής οργάνωσης ΡΕΤΑ. Στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της ΡΕΤΑ στο Instagram η Ντέρικο καλύπτει τα επίμαχα σημεία του σώματός της με μια μοβ κορδέλα στην οποία είναι γραμμένο τα μηνύματα «φορέστε το δέρμα σας» και «φοράτε vegan».

«Ο λόγος που δεν φοράω ρούχα από ζώα και δεν έχω παπούτσια από δέρμα ζώων ή οτιδήποτε τέτοιο είναι γιατί δεν θέλω τα ζώα να υποφέρουν», είπε η ηθοποιός σε βίντεο που και αυτό αναρτήθηκε στο Instagram. «Δεν θα μπορούσα ποτέ να προκαλέσω τέτοια αγριότητα σε βάρος ζώων. Δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τη γούνα, το δέρμα ή τα φτερά τους, αλλά εμείς μπορούμε», πρόσθεσε.

Όπως λέει η σέξι ναυαγοσώστρια στο βίντεο, έχοντας στο background ζώα τα οποία χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ρούχων, είναι «εύκολο» οι καταναλωτές να βρουν vegan ρούχα, καθώς υπάρχουν αρκετές μάρκες και σχεδιαστές που χρησιμοποιούν τέτοια υλικά. «Διαλέξτε vegan, διαλέξτε ευγένεια και φορέστε το δέρμα σας», καταλήγει.

Related Articles

Λιβάνιος: Οι αυτοδιοικητικές εκλογές να διεξάγονται στο τέλος Νοεμβρίου

cars

Subaru και Toyota συνεργάζονται για ένα καυτό, AWD hatchback;

cars

Enzo εναντίον LaFerrari. Η διαφορά που κάνει μία δεκαετία και ο… εξηλεκτρισμός.

cars

Volvo. Βάζει κόφτη στα 180 χλμ./ώρα στα μοντέλα της  

cars

Nissan. Σημαντική βράβευση για τον δίλιτρο VC-Turbo του Altima

cars

Περισσότερες πληροφορίες για την BMW iX.

cars

Νέο Jeep Renegade. Mε εστιασμένες αλλαγές

cars

Οι Κόκκινοι κέρδισαν την τέταρτη ασυλία στο Survivor – Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος ολοκληρώνει το παζλ των υποψηφίων για αποχώρηση

cars

Το μυστικό των Φινλανδών που τους κάνει τους πιο ευτυχισμένους στον κόσμο

Bury