CARSNEWS
AUTONEWS

Η Υβόννη Ντόστα έδειξε πώς να φορέσετε το παντελόνι carrot, το κομμάτι κλειδί της φετινής σεζόν

Το παντελόνι τύπου carrot είναι ένα στυλ παντελονιού που έχει στενότερη εφαρμογή στη μέση και τα γόνατα, ενώ φαρδαίνει ψηλά στα πόδια. Συνήθως έχει ψηλή μέση και χαλαρή, άνετη γραμμή στην περιφέρεια. Πρόκειται για ένα παντελόνι που μπορεί να δημιουργήσει μια εμφάνιση που είναι ταυτόχρονα άνετη και στυλάτη.

Ο όρος «carrot» προέρχεται από το σχήμα του παντελονιού το οποίο μοιάζει με το σχήμα ενός καρότου: στενή μέση και φαρδιά πόδια που σταδιακά στενεύουν προς τα κάτω.

Είναι ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι λόγω της άνετης εφαρμογής και του ανάλαφρου υφάσματος που συνήθως χρησιμοποιείται. Είναι ένα ευέλικτο κομμάτι που μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις, από casual μέχρι πιο κομψές εμφανίσεις, ανάλογα με το πώς συνδυάζεται και τα αξεσουάρ που προστίθενται. Φέτος δεσπόζει σε βιτρίνες και κυριαρχεί σε e-shops σε διάφορες αποχρώσεις.

Πώς το φόρεσε η Υβόννη Ντόστα

Η Υβόννη Ντόστα φόρεσε με τον καλύτερο τρόπο ένα carrot παντελόνι σε ανοιχτή απόχρωση. Το συνδύασε με μαύρο μπούστο (δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια της διαφάνειας), leather jacket, animal print γόβες και ταμπά τσάντα.

Ένα άνετο και κομψό παντελόνι

Το παντελόνι τύπου carrot έχει επανέλθει στη μόδα τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στις γυναίκες που αναζητούν ένα χαλαρό και μοντέρνο κομμάτι για την γκαρνταρόμπα τους.

Συνήθως κατασκευάζεται από ελαφριά υφάσματα, όπως βαμβάκι, λινό, βισκόζη ή υφάσματα μεικτών ινών, τα οποία αφήνουν το σώμα να αναπνέει. Η ψηλή μέση και η ίσια ή ελαφρώς καμπυλωτή γραμμή στην περιοχή των γοφών δημιουργούν μια θηλυκή σιλουέτα.

Μπορεί να συνδυαστεί με ένα απλό T-shirt για casual look ή με ένα λεπτό τοπ και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες για μια πιο elegant εμφάνιση. Το παντελόνι τύπου carrot είναι διαθέσιμο σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, από απλά μονόχρωμα έως μοτίβα και έντονα χρώματα, καθιστώντας το κατάλληλο για διαφορετικά στυλ και προτιμήσεις.

Τι μπορείτε να αγοράσετε

Ψηλόμεσο carrot παντελόνι με πιέτες Pink Woman 29,99€
Παντελόνι carrot με ζώνη Zara 27,95€
Παντελόνι carrot με πιέτες Zara 29,95€

Related Articles

Continental. Καινοτομεί προς όφελος των οδηγών

cars

Η Nismo θα αναπαλαιώσει το R32 σου έναντι 357.000 ευρώ!

cars

Νέο Ford Kuga. Ανακοινώθηκαν οι τιμές του

cars

Επιστρέφει τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας

cars

Επεκτείνεται από 19 Μαρτίου το ωράριο λειτουργίας σε 81 Γραφεία Ταυτοτήτων της αστυνομίας

cars

Η αναβίωση του MR2 “δεν αποτελεί προτεραιότητα” για την Toyota.

cars

Πρωταθλήτρια η Θεσσαλονίκη στις τροχαίες παραβάσεις

cars

Η Skoda αποκαλύπτει τη νέα Fabia Monte Carlo!

cars

Αύξηση πωλήσεων της BMW M GmbH – Περισσότερες από 200.000 παραδόσεις οχημάτων μέσα σε ένα χρόνο

cars