CARSNEWS
AUTONEWS

Η φωτογραφία – ντοκουμέντο της 28χρονης Κυριακής Γρίβα με μελανιές στο χέρι

Μια φωτογραφία – ντοκουμέντο της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε το μοιραίο βράδυ της Πρωταπριλιάς από τα χέρια του 39χρονου πρώην συντρόφου της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, δημοσίευσε ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό».

Το χέρι της Κυριακής φαίνεται να είναι γεμάτο μελανιές. Το κορίτσι που δολοφονήθηκε άγρια χαμογελά δίπλα στον 39χρονο πρώην σύντροφό του.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2020 πριν τη μήνυσή της Κυριακής για κακοποίηση και βιασμό σε βάρος του πρώην συντρόφου της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Στο μεταξύ, ο 39χρονος αποσωληνώθηκε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές του Κορυδαλλού. Την εξέλιξη επιβεβαίωσε στο Newsbeast ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

«Υπήρξε σήμερα μία πρώτη προσπάθεια αποσωλήνωσής του, η οποία ήταν επιτυχημένη. Επικοινωνεί με το περιβάλλον κανονικά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Newsbeast ο κ. Γιαννάκος.

Ο δολοφόνος της Κυριακής έχει ήδη ανακτήσει την επαφή με το περιβάλλον και παραμένει στη ΜΕΘ φρουρούμενος. «Σε λίγες μέρες ο 39χρονος αναμένεται να γυρίσει στη φυλακή και να σαπίσει εκεί», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. Παράλληλα, ο κ. Γιαννάκος έδωσε συγχαρητήρια στους γιατρούς.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης του εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και τον λαιμό του.

Related Articles

Το καυτό VW Touareg έρχεται ως το πρώτο plug-in υβριδικό “R”.

cars

Υβριδικό και με 400 άλογα το νέο Honda Civic Type R.

cars

O «μεγάλος αδελφός» μέσα στο αυτοκίνητό μας – Οι αυτοκινητοβιομηχανίες συλλέγουν και μπορούν να πουλούν προσωπικά δεδομένα

cars

Champions League: Αυξημένα μέτρα προστασίας από την UEFA μετά τις απειλές του ISIS

Bury

Νέο Ford F-150! O βασιλιάς των pickups, πιο σύγχρονος από ποτέ!

cars

Jeep Avenger – Παραμένει γνήσιο Jeep εκτός δρόμου

cars

Honda N-One K-Climb. Η σπορ πλευρά του Βενιαμίν.

cars

Lexus LC 500 Convertible. Με sex-appeal που σε βάζει σε μπελάδες!

cars

Χρήστος Βασιλόπουλος: Ερμηνεύοντας αυτόν τον ρόλο βρίσκω την θηλυκή μου πλευρά

Bury