CARSNEWS
AUTONEWS

Η Citroen λανσάρει άλλα 1.000 My Ami Buggy!

Το αγοραστικό κοινό το απαίτησε έμμεσα εξαντλώντας σε χρόνο ρεκόρ την πρώτη παρτίδα των 50 τρισχαριτωμένων My Ami Buggy που κυκλοφόρησαν το περασμένο καλοκαίρι και η Citroen υπακούει στις προσταγές των πελατών της ανακοινώνοντας ότι θα κάνει διαθέσιμα άλλα 1.000 Buggy εντός του 2023. Όποιος δεν πρόλαβε τα πρώτα 50 λοιπόν έχει μία δεύτερη ευκαιρία αλλά θα πρέπει να είναι γρήγορος επειδή ο αριθμός που θα λανσαριστεί στην αγορά είναι περιορισμένος και η Citroen ξεκαθαρίζει την θέση της δηλώνοντας ότι όταν ανοίξουν οι παραγγελίες την άνοιξη του ’23 θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Η γαλλική εταιρία αναφέρει ότι η δεύτερη παρτίδα του My Ami Buggy θα είναι παρόμοια με την πρώτη αλλά θα έχει “κάποιες εκπλήξεις”, τις οποίες θα μάθουμε πριν την ερχόμενη άνοιξη. Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως το βασικό Ami συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του που ξεκίνησε το 2020 έχοντας συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 30.000 πωλήσεις αλλά ήταν το συμπαθέστατο My Ami Buggy που κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου με τον off-road χαρακτήρα του και την αύρα ανεμελιάς που θυμίζει πολύ έντονα καλοκαίρι. Μηχανικά, τα Buggies δεν διαφέρουν από την βασική έκδοση που σημαίνει ότι o ηλεκτροκινητήρας των 8 ίππων συνεχίζει να τροφοδοτείται από μία μπαταρία 5.5 kWh που του χαρίζει αυτονομία της τάξης των 75 χιλιομέτρων. Οι επιδόσεις του λιλιπούτειου ηλεκτρικού δεν έχουν απολύτως καμία σημασία δεδομένου ότι η χρήση για την οποία προορίζεται είναι αποκλειστικά αστική.

Προς το παρόν η Citroen δεν παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δεύτερη “έκδοση” του My Ami Buggy αλλά υπόσχεται πως θα μάθουμε περισσότερα σε λίγους μήνες. Σε κάθε περίπτωση, οι πρώτες παραδόσεις είναι προγραμματισμένες για τα τέλη του καλοκαιριού του ’23.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ferrari Portofino M. Περισσότερα, από κάθε άποψη!

cars

Serie A: Μεγάλη νίκη της Γιουβέντους επί της Φιορεντίνα με 1-0 και αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στο Champions League

Bury

Νέες εκδόσεις Citroën C3

cars

VOGE 500DS Ε5 MY2021. Aναβαθμισμένο

cars

Η Ford δεν πρόκειται να λανσάρει την Lincoln στην Ευρώπη.

cars

Η Koenigsegg κατέρριψε το δικό της ρεκόρ στο 0-400-0 km/h!

cars

Audi RS Q8. Ταχύτητα και πολυτέλεια σε αρμονία.

cars

Η νέα γενιά των μικρών της FCA θα βασίζεται σε τεχνολογία της PSA.

cars

Πεκίνο-Σαγκάη με μία φόρτιση; Mercedes Vision EQXX.

cars