CARSNEWS
NEW MODELS

Η Formula E «μάχεται» τον COVID-19

Του ΓΙΑΝΝΗ-ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Πρόκειται για το εκθεσιακό κέντρο The London ExCeL, το οποίο αποτελεί τη «βάση» του αγώνα του Λονδίνου που πρόκειται να διεξαχθεί το διήμερο 25-26 Ιουλίου.

Ο συγκεκριμένος χώρος, ο οποίος έχει χωρητικότητα 70.000 ανθρώπους, είναι ένας από τους χώρους που πρόκειται να μετατραπούν σε προσωρινά νοσοκομεία από τη βρετανική Κυβέρνηση, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν 4.000 κρεβάτια.

Η Formula E φυσικά συνέδραμε τα μέγιστα προκειμένου να μπορέσει μέσα στο συντομότερο δυνατό διάστημα να ολοκληρωθεί η διαδικασία μετατροπής του The London ExCeL σε προσωρινό νοσοκομείο.

Όπως είναι γνωστό, η Formula E έχει ήδη αποφασίσει να μην διεξαχθούν οι αγώνες του Μαρτίου και του Απριλίου, δηλαδή τα E-Prix της Κίνας, της Ρώμης και του Παρισιού, ενώ οι αγώνες της Νότιας Κορέας (3 Ιουνίου) και της Ινδονησίας (6 Ιουνίου) είναι σε καθεστώς «κίτρινης σημαίας», όπερ σημαίνει πως θα επανεξετασθεί το ενδεχόμενο διεξαγωγής τους.

Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, είναι πιθανό να διεξαχθούν οι τελευταίοι τρεις αγώνες της σεζόν, στο Βερολίνο (21 Ιουνίου), στο Μπρούκλιν των Ηνωμένων Πολιτειών (11 Ιουλίου) και στο Λονδίνο (25 και 6 Ιουλίου).

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οι τιμές των υβριδικών Fiat Panda και Fiat 500

cars

Τρομακτική κατάρρευση γέφυρας μπροστά στην κάμερα (Video)

cars

Μάθετε τα πάντα για το ολοκαίνουργιο Audi A3

cars

Κορωναϊός: Επιστρέφονται πινακίδες, άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας – Ποιοί εξαιρούνται

cars

Ο Μεγάλος Περίπατος: Στην πρίζα… γενικώς

cars

H ταινία Κόντρα σε Όλα κερδίζει δύο βραβεία Όσκαρ

cars

Lamborghini SCV12: Προ των πυλών ο δωδεκακύλινδρος ταύρος των 830 ίππων

cars

Η BMW θα παίρνει μπαταρίες από την Northvolt AB

cars

Lotus Evija: 0-300 km/h σε λιγότερο από εννέα δευτερόλεπτα!

cars