CARSNEWS
AUTONEWS

Η Kia αλλάζει σήμα και… image!

Τον Μάρτιο του 2019 η Kia παρουσίαζε την δική της προσέγγιση στο θέμα της ηλεκτροκίνησης με το “Imagine”. Ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο που δίκαια έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας αφήνοντας στην σκιά του το ανανεωμένο σήμα της εταιρίας. Η Kia όμως ετοιμάζεται να κάνει μία στροφή στην στρατηγική της και το θέμα του σήματος επανέρχεται στο προσκήνιο σε συνδυασμό με ένα νέο σλόγκαν που θα αντικαταστήσει το “The Power to Surprise”.

Το ανανεωμένο και εκσυγχρονισμένο σήμα της Kia κατοχυρώθηκε στην αρμόδια υπηρεσία της Ν. Κορέας (Korea Intellectual Property Rights Information Service ή KIPRIS) πριν από μερικούς μήνες ενώ τώρα, στην ίδια υπηρεσία φαίνεται πως κατοχυρώθηκε και το μότο “Movement that Inspires” ή “Κίνηση που Εμπνέει” στην γλώσσα μας. Όλα αυτά, ως επιστέγασμα του λεγόμενου “Plan Shift” ή “Plan S” που θα εστιάζει στην ενσωμάτωση και περαιτέρω εξέλιξη της τεχνολογίας του εξηλεκτρισμού στην γκάμα της κορεατικής φίρμας αλλά χωρίς να αφήνει στο περιθώριο παραδοσιακά χαρακτηριστικά όπως αυτά του δυναμισμού, της κομψότητας και της καινοτομίας.

Υπό το Plan S η Kia θα “χτίσει” την γκάμα της ώστε να περιλαμβάνει περισσότερα εξηλεκτρισμένα μοντέλα μέχρι το 2025, ώστε να πετύχει τον στόχο των 500.000 ηλεκτρικών και 500.000 υβριδικών πωλήσεων παγκοσμίως μέχρι το 2026. Η αρχή θα γίνει με το πρώτο ολοκαίνουριο ηλεκτρικό της που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2021, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του Plan S ενώ όσο περνά ο καιρός, τόσο θα αυξάνεται και ο ρυθμός υλοποίησης του προγράμματος ώστε η κορεατική μάρκα να μην μείνει πίσω σε αυτές τις ιστορικές αλλαγές που βιώνει η βιομηχανία αυτοκινήτου.

The post Η Kia αλλάζει σήμα και… image! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Toyota Hilux GR Sport έρχεται τον Οκτώβριο.

cars

Νέο Toyota Prius – Παρουσιάστηκε επίσημα η πέμπτη γενιά του μοντέλου

cars

Απαράδεκτο: Έφυγαν οι ιερείς στο μνημόσυνο της μητέρας του Κώστα Κατσαφάδου – «Ψήφισες το νομοσχέδιο, δε σου διαβάζω τη νεκρή»

cars

Νέο Hyundai Tucson. Ανέβηκε επίπεδα σε όλους τους τομείς

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 16/3/2024

cars

Formula 1: Έπεσε οροφή εξέδρας στην πίστα του Ιντερλάγκος – Στοπ στις κατατακτήριες λόγω καιρικών συνθηκών

cars

Mercedes-Maybach GLS: Το νέο πρόσωπο της απόλυτης πολυτέλειας.

cars

Η ΕΕ δίνει 500 εκατ. ευρώ για να αυξηθεί η ικανότητα παραγωγής πυρομαχικών στην ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία

cars

Ο καιρός σήμερα 9/4/2024

Bury