CARSNEWS
AUTONEWS

Η Porsche “έκρυψε” τη νέα 911 GT3 στη διαφήμιση για το Super Bowl;

Περιττό να σου πω ότι το Super Bowl είναι ένα από τα events με την μεγαλύτερη τηλεθέαση και μία θέση για διαφημιστικό 30 δευτερολέπτων κατά τη διάρκεια του διαλείμματος ξεπερνά σε αξία τα 5 εκατομμύρια δολάρια. Παρά το υψηλότατο κόστος, οι εταιρίες συμμετέχουν ενεργά στην γιορτή που ονομάζεται Super Bowl και η Porsche δεν αποτελεί εξαίρεση. Μόλις το Σάββατο που μας πέρασε ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube την πλήρη έκδοση του διαφημιστικού της “The Heist” αλλά αυτό από μόνο του δεν θα μας απασχολούσε αν μέσα στο video δεν “κρυβόταν” και μία έκπληξη.

Σε κάποιο σημείο, αχνοφαίνεται μία μπλε 992 με όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της GT3 έκδοσης. Από την μεγάλη, ρυθμιζόμενη αεροτομή στο πίσω μέρος, στο χαμηλό splitter εμπρός και από τον διαχύτη στις “centre-locking” ζάντες ελαφρού κράματος, η συγκεκριμένη Porsche 911 έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην GT3 έκδοση αλλά η γερμανική εταιρία τηρεί σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα.

Αυτό σημαίνει ότι δεν επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει ότι αυτή είναι η νέα 911 GT3, δεν ανακοινώνει πότε ακριβώς θα παρουσιαστεί η νέα έκδοση, ούτε αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τα μηχανικά της. Στο παρελθόν έχει αναφερθεί ότι οι “GT” εκδόσεις θα μείνουν πιστές στον ατμοσφαιρικό κινητήρα, την πλέον σύγχρονη εκδοχή του οποίου είδαμε πριν από λίγο καιρό στην 911 Speedster. Εκεί, το 4-λιτρο σύνολο αποδίδει 502 ίππους και 470 Nm ροπής, που δεδομένης της δίαιτας που θα υποστεί η 911 GT3 είναι αρκετά και αφήνουν χώρο για την ακόμα πιο σκληροπυρηνική GT3 RS. Περισσότερα θα γνωρίζουμε, ενδεχομένως, σχετικά σύντομα καθώς δεν αποκλείεται μία παρουσίαση-έκπληξη κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Γενεύης.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αγωνία για τη 15χρονη Μαρίνα που έμενε σε δομή φιλοξενίας και εξαφανίστηκε – Συναγερμός για τον εντοπισμό της

Bury

ID.4 διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις από 46800 Ευρώ

cars

Ford Mustang Mach-E. Η οδήγησή της είναι εμπειρία

cars

Η Ferrari ετοιμάζει το κύκνειο άσμα του μπροστιομήχανου V12 GT.

cars

10 celebrities, 10 διαφορετικά looks: Ποια έκανε την πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση;

cars

Η Fiat αλλάζει ριζικά την στρατηγική της στην μικρή κατηγορία!

cars

J2US: Ανατροπή με την αποχώρηση στο φινάλε από τον Νίκο Κοκλώνη

cars

Το Toyota RAV4 απέτυχε στο “τεστ ταράνδου”!

cars

Μην περιμένεις την καυτή Toyota Corolla GRMN σύντομα…

cars