CARSNEWS
AUTONEWS

Μην καθυστερείς άλλο! Αυτός είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να εξοφλήσεις άμεσα τα τέλη κυκλοφορίας

Τρία πράγματα είναι σίγουρα για τους Έλληνες οδηγούς. Πρώτον, το πορτοκαλί σημαίνει “γκάζωσε” για να προλάβεις να περάσεις, πριν γίνει κόκκινο. Δεύτερον, αν δεν κορνάρεις με το που γίνει πράσινο, φήμες λένε ότι ο μπροστινός δεν ξεκινάει και τρίτον, σαν γνήσιος Έλληνας οδηγός περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να εξοφλήσει τα τέλη κυκλοφορίας.

Για το τελευταίο θα μου πεις ότι είμαστε κάπως δικαιολογημένοι, τα έξοδα τρέχουν συνεχώς και είναι εύκολο να αναβάλλεις την αποπληρωμή τους, προκειμένου να κλείσεις μία άλλη “τρύπα”. Ωστόσο, η προθεσμία για την πληρωμή τους λήγει τέλος του μήνα (28/2) και δεν θα δοθεί περαιτέρω παράταση με αποτέλεσμα αν το καθυστερήσεις και άλλο να φας πρόστιμο!

Τώρα θα μου πεις: “βρε άνθρωπέ μου, άμα τα είχα θα τα εξοφλούσα από την πρώτη μέρα”. Μεταξύ μας, αυτό δεν είναι τελείως αλήθεια, διότι όλοι ξέρουμε ότι η αναβλητικότητα βρίσκεται στο DNA μας. Αυτό που όμως είναι αλήθεια είναι ότι το πόσο δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο. Πρόκειται για ένα σεβαστό ποσό που μπορεί να βαρύνει αρκετά τον μηνιαίο προϋπολογισμό ενός σπιτιού.

Αυτό που χρειαζόμαστε όλοι μας αυτή τη στιγμή είναι έναν απλό και γρήγορο τρόπο να ξεμπερδέψουμε άμεσα με τα τέλη κυκλοφορίας.

Τι θα έλεγες λοιπόν, αν σου έλεγα ότι μπορείς να πληρώνεις τα τέλη με δόσεις, χωρίς βέβαια να μπλέκεις με πιστωτικές;

Μην ευχαριστείς εμένα, αλλά την Hellas Direct, η οποία μέσα από την πρώτη πλατφόρμα για την κάλυψη όλων των αναγκών του οχήματός σου, wallet+ σου επιτρέπει να εξοφλήσεις τα τέλη του αυτοκινήτου σου σε δόσεις, χωρίς πιστωτική και με επιτόκιο ακόμα και 0%!

Αν το ποσό των τελών για το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σου είναι από 20 έως 350 ευρώ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία BNPL (αγοράζεις τώρα, πληρώνεις αργότερα) με εξόφληση σε 4 δόσεις και επιτόκιο 0%. Για ποσά από 351 έως 2.000 ευρώ η εξόφληση της χρηματοδότησης γίνεται σε 6 ή 12 δόσεις με επιτόκιο που ξεκινά από το 12,6%.

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

  1. Να μπεις στη σελίδα του wallet+
  2. Να επιλέξεις «Τέλη κυκλοφορίας 2023» και να δώσεις λίγα στοιχεία για εσένα και το όχημά σου – πινακίδα και ΑΦΜ.
  3. Στη συνέχεια επιλέγεις τράπεζα και η αίτηση σου ολοκληρώνεται στο online περιβάλλον της.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά θα γνωρίζεις εάν το αίτημα σου έχει εγκριθεί, έτσι τα τέλη πληρώνονται από την υπηρεσία, ενώ εσύ παραλαμβάνεις το αποδεικτικό πληρωμής.

Το wallet+ δεν χρησιμεύει μόνο για την εξόφληση των τελών κυοφορίας, αλλά γενικά σε ό,τι και αν χρειάζεται το αυτοκίνητο σου. Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη λύση για όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου, που σου επιτρέπει να ανταποκρίνεσαι στη στιγμή.

Μάλιστα, το wallet+ είναι διαθέσιμο σε όλους, είτε είναι ασφαλισμένοι στην Hellas Direct είτε όχι.

Τέρμα πια οι αναβολές, εξόφλησε τώρα τα τέλη κυκλοφορίας και συνέχισε να οδηγείς με ασφάλεια και έχοντας το κεφάλι σου ήσυχο!

Related Articles

Manhart RQ900. Ένα RS Q8 900 ίππων και €280.000!

cars

Alfa Romeo Stelvio. Η επιλογή του Kimi Räikkönen

cars

Kia. Συνεχίζει την έντονα ανοδική της πορεία

cars

Η Subaru γιορτάζει 20 εκατομμύρια τετρακίνητα αυτοκίνητα!

cars

Η Bugatti πέρασε στην ιστορία με ταχύτητα-ρεκόρ 490,37 km/h!

cars

Με πανίσχυρο boxer 2,4 λίτρων το επόμενο Subaru WRX.

cars

Η Τουρκία στοχοποιεί τη χώρα μας με χάρτες: «Με τους πυραύλους μπορούμε να προκαλέσουμε πλήγματα στην ηπειρωτική Ελλάδα»

cars

Εκτός κινδύνου ο 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

cars

Volvo: Η βιομηχανία αυτοκινήτου πρέπει να αφοσιωθεί στα ηλεκτρικά.

cars