CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο Ford Explorer Plug-in Hybrid. Για εκδρομές και όχι μόνο

Καθώς φέτος το καλοκαίρι διαταράχτηκε η παράδοση των οικογενειακών διακοπών σε όλη την Ευρώπη λόγω της πανδημίας, πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν κοντινά μέρη για μία μίνι απόδραση τα Σαββατοκύριακα. Οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο για “staycation” (διακοπές κοντά στο σπίτι) αυξήθηκαν κατά 722% το καλοκαίρι που μας πέρασε στη Μ. Βρετανία συγκριτικά με την ίδια περίοδο το 2019, ενώ και σε άλλες χώρες όπως η Γερμανία και η Ιταλία αρκετοί προτιμούν να πραγματοποιούν τις αποδράσεις τους σε μέρη που δεν απέχουν πολύ από τον τόπο κατοικίας τους. Από ποδηλασία και πεζοπορία, μέχρι τρέξιμο ή ορειβασία, οι διαδρομές κοντά στο σπίτι σας βοηθούν να ανακαλύψετε και να απολαύσετε θαυμάσιες εμπειρίες στην ύπαιθρο σε απόσταση αναπνοής από τον τόπο κατοικίας σας.

Η Ford προσφέρει μία γκάμα οχημάτων που είναι ιδανικές για τέτοιες εξορμήσεις. Ένα από αυτά, είναι το νέο 7-θέσιο off‑road Ford Explorer Plug-in Hybrid που αναμένεται πολύ σύντομα και στη χώρα μας. Ανάμεσα στους πρώτους που τόλμησαν μία εκδρομή περιπέτειας με το νέο Ford Explorer ήταν ο Νορβηγός Daniel Westli με την οικογένειά του και ο Ιταλός ορειβάτης Andrea Schiavina. Ο Westli, η σύντροφός του Guro Friis και οι κόρες του Sarah και Wilma, φόρτωσαν τα ποδήλατα και τα καγιάκ τους σε ένα Ford Explorer και κατευθύνθηκαν προς το Canvas Hove στη γραφική, νότια ακτή της Νορβηγίας για ένα Σαββατοκύριακο περιπέτειας γεμάτο δράση.

Ο Schiavina πήρε ένα Ford Explorer – μαζί με τον εξοπλισμό αναρρίχησης και το mountain bike του – για να εξερευνήσει το εντυπωσιακό όρος Latemar και την εμβληματική διαδρομή val Venegia στους Δολομίτες, Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO στη Βορειοανατολική Ιταλία.

The post Νέο Ford Explorer Plug-in Hybrid. Για εκδρομές και όχι μόνο first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Μίλησε με τη νεκρή μητέρα της χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και η εμπειρία ήταν τρομακτική

cars

Ηλεκτρικά, υβριδικά και πολλά νέα μοντέλα. Αυτή θα είναι η Maserati της επόμενης 5-ετίας!

cars

Toyota C-HR GR Sport. Δια χειρός Gazoo Racing!

cars

Το Volvo EX30 αναβαθμίζει την ασφάλεια στην πόλη

cars

Nissan. Εξαιρετικά σημαντική ανακάλυψη

cars

Citroen C5 AirCross Plug-in Hybrid

cars

Ford Explorer Plug-In Hybrid. Παντός καιρού και εδάφους

cars

Η Cupra θέλει κι άλλο ηλεκτρικό μοντέλο, μικρότερο του El Born.

cars

Το Dacia Spring είναι το φθηνότερο ηλεκτρικό στην Γαλλία!

cars