CARSNEWS
NEW MODELS

Ντριφτάροντας στο χιόνι με μία Lamborghini Huracan EVO

Για όσους δεν γνωρίζετε, το Livigno στην Ιταλία, είναι ένα χειμερινό θέρετρο, ιδανικό για αρχάριους σκιέρ και όχι μόνο. Ταυτόχρονα αποτελεί και ένα ιδανικό περιβάλλον για κάποιον που έχει διάθεση να παίξει με το χιόνι. Και εδώ δεν εννοούμε χιονοπόλεμο με τα παιδιά του, αλλά ένα άλλο είδος «πολέμου», από το αριστερό κάθισμα μίας Lamborghini Huracan EVO.

Συνήθως το μυστικό για την επίτευξη χρόνων σε ένα τόσο δυνατό αυτοκίνητο είναι η πρόσφυση. Εδώ πάλι, που δεν κυνηγάει κανένα το χρονόμετρο, το ζητούμενο είναι το ακριβώς αντίθετο, η έλλειψη πρόσφυσης. Η δυνατότητα να πλαγιολισθαίνεις με χαμηλές ταχύτητες, εντυπωσιακά και ταυτόχρονα με απόλυτη ασφάλεια. Υπερστροφές ισχύος, donut και ό,τι άλλο, μπορούν να προσφέρουν ατελείωτες ώρες χαράς, σε έναν μαγικό «παιδότοπο».

Αρωγός εδώ τα εξελιγμένα συστήματα της Lamborghini αλλά και τα προγράμματα οδήγησης που προσφέρει η Huracan Evo, τα οποία βοηθούν τα μέγιστα στον έλεγχο ενός τόσο ισχυρού και απόλυτου αυτοκινήτου. Η ίδια μάλιστα η φίρμα δεν χάνει ευκαιρία να προβάλλει αυτές τις δυνατότητες των μοντέλων της. Πέρα από το video με τη Huracan EVO, που μόνο ζήλεια μπορεί να προκαλέσει, πρόσφατα ανέβασε άλλο ένα, από το Aspen αυτή τη φορά, την έδρα της ακαδημίας οδήγησης στο χιόνι.

Εκεί, με το ανάλογο οικονομικό αντίκρισμα, δίνει τη δυνατότητα σε φίλους της φίρμας να εξοικειωθούν με τις τεχνικές οδήγησης σε χιόνι και πάγο. Να αποκτήσουν ικανότητες και εμπιστοσύνη πίσω από το τιμόνι, σε συνθήκες που άλλοι θα προτιμούσαν απλά να κάτσουν σπίτι. Ε και να διασκεδάσουν λίγο αφού, κακά τα ψέματα, δεν σου δίνεται κάθε μέρα η δυνατότητα να βιώσεις κάτι ανάλογο. Είναι μία εμπειρία ζωής.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Μπλόκο από τους Γερμανούς στον αυτόματο πιλότο της Tesla!

cars

Τι κινδύνους κρύβει η αγορά τρακαρισμένων οχημάτων;

cars

WRC – Drive for Your Life (βίντεο)

cars

ΚΟΚ: Έρχονται “καμπάνες” για παρακώλυση κυκλοφορίας και την παράνομη χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης

cars

Νέο Ford Puma Ecoboost Hybrid: Mε υβριδική τεχνολογία και Ecoboost κινητήρα!

cars

H Mercedes επεκτείνει την γκάμα των plug-in υβριδικών μοντέλων της

cars

O Elon Musk στέλνει 40.000 δορυφόρους στο διάστημα

cars

Μετρώντας αντίστροφα για τη νέα Mercedes C-Class

cars

Ανανέωση για το Citroen C3

cars