CARSNEWS
F1 & RACES

Νόρις: «Είναι τρελό αυτό που συνέβη, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα»

Ο Λάντο Νόρις εμφανίστηκε χαρούμενος με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στις κατακτήτριες δοκιμές του Σαββάτου (8/7), στη πίστα του Σίλβερστον.

Η McLaren έκανε τη μεγάλη έκπληξη στις κατακτήτριες δοκιμές του Σαββάτου (8/7) στη πίστα του Σίλβερστον. Οι δύο οδηγοί της βρετανικής ομάδας έκαναν το 2-3, με τον Λάντο Νόρις να είναι αυτός που θα εκκινήσει δίπλα στον poleman, Μαξ Φερστάπεν. 

«Ήμουν κοντά! Βρέθηκα πρώτος στο Q1, νομίζω πρώτος και στο Q2 και κοντά, μόλις δύο δέκατα, από την πρώτη θέση στο Q3. Είναι τρελό αυτό που συνέβη. Ο τελευταίος γύρος μου ήταν καλός. Άκουγα τον Ζακ (Μπράουν) από τον ασύρματο στον γύρο επιστροφής μου στα pit, ήταν ό,τι καλύτερο. Δεν ήμουν εγώ, είχαμε και οι δύο πολύ καλό αποτέλεσμα με τη δεύτερη και την τρίτη θέση, είναι φανταστικό για όλη την ομάδα», ανέφερε ο Βρετανός πιλότος. 

Στη συνέχεια, o Νόρις αστειεύτηκε στην ερώτηση του πρώην πρωταθλητή της Formula 1, Τζένσον Μπάτον, ο οποίος αναφέρθηκε στην κυριαρχία του Φερστάπεν, λέγοντας: «Έτσι είναι πάντα ο Μαξ. Πάντα το χαλάει για όλους. Αλλά είμαι χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω το κοινό. Ήταν μία ξεχωριστή ημέρα για εμάς και ανυπομονώ για αύριο». 

«Αυτό το αποτέλεσμα μας ανταμείβει για τη σκληρή δουλειά που κάνουμε όλοι για να επιστρέψουμε εκεί που πρέπει. Ειδικά εδώ, με τα νέα χρώματα, στον εντός έδρας αγώνα για την ομάδα αλλά και για εμένα. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Και πάλι εξαιρουμένου του Μαξ», πρόσθεσε στο τέλος ο 23χρονος Βρετανός. 

Φερστάπεν: «Ήταν μία εξαιρετική μέρα για εμάς, έκπληξη η McLaren»

Ο αγώνας της Κυριακής (9/7) ξεκινά στις 17.00 ώρα Ελλάδας. 

Related Articles

Τα αθλητικά στην TV – Αθλητικός Κόσμος / Αθλητικά Νέα / Ειδήσεις / Sport

cars

F1 will be better off if it fears a popularity decline

cars

F1 GP Ιαπωνίας: Τέταρτη pole για Φερστάπεν

cars

Ferrari: Διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Binotto

cars

Πού θα γίνουν Αγώνες Σπριντ στην F1 το 2024

cars

Vegan Tortilla Wrap Recipe

cars

F1-GP Κατάρ: Ανησυχίες για τα ελαστικά οδηγούν σε αλλαγές

cars

Η επιστροφή στην Ίμολα από πλευράς ελαστικών

cars

MotoGP – Aprilia και Dell’Οrto συνεχίζουν την συνεργασία τους

cars