CARSNEWS
F1 & RACES

Οι συζητήσεις Hulkenberg-Red Bull δεν προχώρησαν πολύ

Μπορεί η κούρσα διεκδίκησης του ρόλου του Max Verstappen για το 2021 να φάνηκε ως κούρσα για δύο, όμως στην πραγματικότητα οι επαφές με τον Nico Hulkenberg δεν προχώρησαν τόσο πολύ.

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, μίλησε για την επιλογή του Sergio Perez για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2021 (αντικαθιστώντας τον Alex Albon) αλλά και την προοπτική συνεργασίας με τον Γερμανό.

«Δεν υπήρξε άλλος υποψήφιος που να εξετάσαμε τόσο σοβαρά την περίπτωση του. Είχαμε κάποιες συζητήσεις με τον Nico Hulkenberg. Όμως θα έλεγα πως τον τελευταίο μήνα, τα πράγματα επιταχύνθηκαν. Ο Nico είναι επίσης ένας ικανός οδηγός που θα έπρεπε να έχει θέση στη Formula 1. Αλλά ήμασταν τυχεροί που ο Perez δεν έχει επίσης θέση κι αυτό μας εξασφάλισε το χρόνο να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με τον Alex, προτού κληθούμε να πάρουμε μία απόφαση. Όμως ήταν αδύνατο να αγνοήσει κανείς τις φετινές εμφανίσεις του Sergio», είπε ο Horner μιλώντας στο βρετανικό Autosport.

Perez-RBR-Announcemenet1000x600

Όμως εκτός των διαθέσιμων μνηστήρων εκτός οργανισμού Red Bull, για να καταλήξει στον Μεξικανό οδηγό, η αυστριακή ομάδα χρειάστηκε να αλλάξει πλήρως στρατηγική αφού ήταν η πρώτη φορά από το 2007 που δεν θα έχει στη σύνθεσή της οδηγό από τη Junior Team!

«Δεν υπήρχε κατάλληλος υποψήφιος στο πρόγραμμα νέων οδηγών. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να κοιτάξουμε εκτός αυτού, για πρώτη φορά από το 2007», παραδέχθηκε ο Horner.

Μετά την κατάκτηση τεσσάρων συνεχόμενων τίτλων σε οδηγούς και κατασκευαστές την περίοδο 2020-2013, η Red Bull Racing ήταν δεύτερη το 2014, το 2016 και πέρυσι, τρίτη την περίοδο 2017-2019 και τέταρτη το 2015.

albon-hun20-rd3-a1000x600

Διαβάστε επίσης:

Το τελευταίο F1 Vlog της σεζόν (video)

King Lewis: Η αποκλειστική συνέντευξη του Hamilton στο carsnews

Αποκλειστική συνέντευξη του οδηγού του Safety Car της F1, Bernd Maylander!

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ο Verstappen προειδοποιεί: Οι κανονισμοί για το 2026 θα δημιουργήσουν «τραγικά» μονοθέσια!

cars

‘Definitely the plan’ for Ricciardo to return in Austin

cars

Το μήνυμα του Αλόνσο στον Νόρις πριν την αλλαγή αποτελέσματος στο γκραν πρι της Αυστρίας

cars

Ο Φερστάπεν πανηγύρισε την 50ή νίκη του στο γκραν πρι του Όστιν

cars

Red Bull makes it two wins in a row in the new Formula 1 season

cars

Η Rodin Cars αποκάλυψε την ανεπιτυχή προσπάθειά να γίνει η 1η ομάδα με γυναίκα οδηγό F1

cars

F1: Αυτός είναι ο νέος χορηγός ονομασίας της Ferrari

cars

F1: Στο κυνήγι του Lewis!

cars

F1 – The Official Home of Formula 1® Racing

cars