CARSNEWS
F1 & RACES

Ο Χούλκενμπεργκ εμπνέεται από την Μπάρμπι: «Ας δούμε αν θα με βοηθήσει αυτή τη στιγμή»

Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ εθεάθη στα paddock της Formula 1 με βαμμένο μαλλί, όπως και ο Κεν, για την πρεμιέρα της ταινίας «Barbie» ενώ περιμένει την ανανέωσή του με τη Haas.

Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ εμφανίστηκε στο Hungaroring με νέα εμφάνιση. Ο οδηγός της Haas εθεάθη με βαμμένο πλατινέ ξανθό, ένα χρώμα που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από κανέναν. 

Οι πρώτες εικόνες που ήρθαν από την είσοδό του στο κύκλωμα οδήγησαν σε χιλιάδες σχόλια στα social media. Πολλοί σχολίασαν την ομοιότητα του Γερμανού οδηγού με τον Κεν, τον χαρακτήρα της «Barbie» που υποδύεται ο Ράιαν Γκόσλινγκ στην ταινία που κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου. 

Ήταν τέτοια η οργή αυτής της αλλαγής εικόνας που ο δημοσιογράφος Τομ Κλάρκσον δεν μπορούσε παρά να τον ρωτήσει σχετικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν από το γκραν πρι της Ουγγαρίας που έκαναν οι πιλότοι. 

«Μπορείς να εξηγήσεις την εμφάνιση; Ήταν ένα στοίχημα;» την ρώτησε. Για το οποίο ο πιλότος είπε, «Όχι ένα στοίχημα, μόνο λίγη διασκέδαση. Η ταινία Barbie βγήκε και σκέφτηκα ότι λίγο μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό το σημείο της σεζόν».

Πέρες: «Τα δύο μονοθέσια της Red Bull είναι ίδια, αυτό που λέγεται είναι τρελό»

Ο Χούλκενμπεργκ είναι συνήθως από τους πιο σοβαρούς οδηγούς στα paddock, ωστόσο φαίνεται πως περνάει καλά όσο περιμένει την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Haas. Ο Γερμανός οδηγός επέστρεψε στη F1 αυτή τη σεζόν για να αντικαταστήσει τον Μικ Σουμάχερ στην αμερικανική ομάδα και προς το παρόν έχει συγκεντρώσει εννέα βαθμούς στη βαθμολογία των οδηγών. 

Related Articles

Το λάθος της Ferrari με τον Vettel

cars

F1 GP 70ης Επετείου: Ταχύτερος ο Hamilton στο FP2

cars

Formula 1: Το 22ο Grand Prix ζωντανά στον Ant1+ από το Las Vegas – Digitaltvinfo.gr – Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV

cars

H Ferrari εξετάζει την εμπλοκή της στα IndyCar

cars

Η Red Bull θέλει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της F1!

cars

FORMULA 1 Παρουσιάστηκε καταπράσινη η νέα Sauber C44

cars

O Horner κλείνει την πόρτα για Vettel

cars

Red Bull: Ο Oliver Mintzlaff νέο αφεντικό της Red Bull

cars

Η Renault κατέθεσε ένσταση για τις Racing Point

cars