CARSNEWS
F1 & RACES

Προεπισκόπηση Grand Prix Σιγκαπούρης: η Φόρμουλα 1 εισέρχεται στον ρυθμό της νύχτας

Με το Grand Prix Σιγκαπούρης η Φόρμουλα 1 εισέρχεται στον ρυθμό της νύχτας, καθώς ο εν λόγω αγώνας είναι διάσημος για το ότι διεξάγεται τις νυχτερινές τοπικές ώρες.

του Σπύρου Πέττα

Πρόκειται για σιρκουί πόλης στο οποίο τα προσπεράσματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Το φορτίο που επιλέγεται στις πτέρυγες είναι αυξημένο, ενώ η φθορά των ελαστικών κινείται σε όχι και τόσο υψηλά επίπεδα, αν και ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στον πίσω άξονα, ώστε να μην υπάρχει υπερθέρμανση ελαστικών κατά τις εξόδους από τις πολυάριθμες στροφές 90 μοιρών.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε τη νέα ευθεία μήκους 400 μέτρων που προέκυψε από την εξάλειψη των στροφών 16 έως και 19.

Στη Σιγκαπούρη φέτος θα κάνει το ντεμπούτο της και μια νέα τεχνική ντιρεκτίβα της Φόρμουλα 1 που απαιτεί λιγότερο ελαστικές πτέρυγες.

Οι κατατακτήριες δοκιμές θα διεξαχθούν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 16.00 και ο αγώνας την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 15.00 και θα μεταδοθεί από τη συχνότητα του Αντ1.

Όλες οι ειδήσεις

Related Articles

Formula 1: Η Alfa Romeo ντύθηκε για την περίσταση

cars

F1 GP Άμπου Ντάμπι: Προεπισκόπηση

cars

GP Ισπανίας: Pole #100 για Hamilton!

cars

Λεκλέρ: ‘Είναι ωραίο που επιστρέψαμε, αν μπορέσουμε θα δυσκολέψουμε τη Red Bull’

cars

What the teams said – Race day at the 2023 Qatar Grand Prix

cars

F1: Η αξία της Ferrari αυξήθηκε κατά 7 δισ. δολάρια με τα νέα για τον Χάμιλτον – Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα

cars

H Lotus Type 66 υπάρχει, τελικά!

cars

Ο Alonso μιλάει για την επιστροφή του στη Formula 1

cars

F1 teams get greater freedom for filming day shakedowns in 2024

cars