CARSNEWS
NEW MODELS

Πρώτη “φλογισμένη” γεύση από το νέο Batmobile (Video)

Για τους φίλους των ταινιών της σειράς Batman, το αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιεί ο κεντρικός ήρωας είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα συζητήσεων και γενικότερα ένα βασικό στοιχείο της μυθολογίας αυτών των ταινών.

Στη νέα ταινία φαίνεται ότι θα υπάρχει μία ενδιαφέρουσα μεταστροφή, από τα πολύ εντυπωσιακά και dark φουτουριστικά οχήματα παλαιότερων ταινιών, καθώς όπως φαίνεται θα είναι πιο κοντά σε ένα κλασικό αμερικάνικο muscle car.

Στο νέο Batmobile είχε αναφερθεί ο σκηνοθέτης Matt Reeves τον Μάρτιο και έχει σχεδιαστεί από τον Αsh Trops, έναν άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από διάφορα οχήματα και κοστούμια σε ταινίες όπως το Spider Man-2, Total Recall, κ.ά.

Στο trailer που παραθέτουμε βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο έχει την δυνατότητα να ξερνά φλόγες στο πίσω μέρος του ενώ αν και δεν διακρίνεται καθαρά το σχήμα του, δείχνει όντως να είναι κάτι πιο προσγειωμένο και όχι τόσο τραβηγμένο όσο τα παλαιότερα Batmobiles.

Εικόνες που είχαν δοθεί σε προγενέστερο στάδιο, πριν την τελική του μορφή που βλεπουμε στο trailer έδειχναν ένα μάλλον κεντρομήχανο αυτοκίνητο με V10 ή V12 κινητήρα ακριβώς πίσω από την καμπίνα. Και σ’ αυτή την ταινία θα είναι πρωταγωνιστής ο Robert Pattinson ενώ η έναρξη της προβολής της πήγε αρκετά πίσω, τον Οκτώβριο του 2021, μετά την γενικότερη αναστάτωση που έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ η πανδημία.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ο Nico Rosberg θα αγοράσει ένα Rimac C_Two των 2 εκατ. ευρώ (Video)

cars

Δοκιμάζουμε το πολυτελές plug-in υβριδικό DS 7 Crossback E-Tense 4×4 PHEV

cars

Quiz: Μπορεί να είναι ο Vettel αντικαταστάτης του Hamilton;

cars

H μεταφορά και η συντήρηση των οχημάτων της βασιλικής οικογένειας (Video)

cars

Η Τoyota ετοιμάζει ένα μικρό αμιγώς ηλεκτρικό crossover

cars

Σε αυτήν την Mercedes-Benz X-Class δεν μπορείς να πεις όχι

cars

Το νέο Skoda Enyaq iV ηγείται στο Tour de France

cars

Οι Mercedes-AMG έχουν τη δυνατότητα του Emotion Start για την εκκίνηση

cars

Εξαιρετικός χρόνος από την Mercedes-AMG A45 S στο Nurburgring (Video)

cars