CARSNEWS
AUTONEWS

Πόσο καιρό πρέπει να περιμένει ένα νέο ζευγάρι πριν κάνει τις πρώτες κοινές διακοπές

Είναι πολλά τα ζευγάρια που ξεκινούν με πολύ ενθουσιασμό και αισιοδοξία μία νέα σχέση, και πολύ καλά κάνουν. Ωστόσο, σε μία νέα σχέση υπάρχει κι ένα κεφάλαιο που είναι αρκετά περίπλοκο και δεν είναι άλλο από τις διακοπές.

Έχοντας μπροστά μας το Πάσχα και λίγο μετά το καλοκαίρι, αν αυτή την περίοδο βρίσκεστε σε νέα σχέση, ενδεχομένως να σχεδιάζετε τις πρώτες κοινές διακοπές με τον/την σύντροφό σας. Και ίσως να έχετε και αγωνία, αν είναι νωρίς για να πάτε μαζί κάπου. Και καλά κάνετε, διότι – σύμφωνα με τους ειδικούς – οι διακοπές μπορεί να αποδειχθούν για μια νέα σχέση, ευεργετικές, αλλά και καταστροφικές. Δεν είναι άλλωστε, λίγα τα ζευγάρια εκείνα που επιστρέφουν προβληματισμένα, ακόμα και χωρισμένα μετά από ένα ταξίδι.

Ζευγάρι

Η Michelle Herzog, θεραπεύτρια και σύμβουλος σχέσεων, εξηγεί στο Travel + Leisure πως το πρώτο ταξίδι για ένα ζευγάρι, σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει και το μέλλον της σχέσης, αφού τις ημέρες αυτές που θα περάσετε μαζί, θα ανακαλύψετε πολλά ο ένας για τον άλλον, που είτε θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά, είτε θα σας απομακρύνουν. Έχοντας όλα αυτά κατά νου, μπορεί να αναρωτιέστε πότε ακριβώς πρέπει να κάνετε το πρώτο σας ταξίδι ως ζευγάρι.

Όπως εξηγεί η Michelle Herzog, αυτό διαφέρει από ζευγάρι σε ζευγάρι, καθώς εξαρτάται από το είδος της σχέσης σας, το πόσο άνετοι είστε μεταξύ σας, αλλά και πόσο σίγουροι είστε για τον δεσμό σας. Από τη δική της επαγγελματική εμπειρία, τα περισσότερα ζευγάρια αισθάνονται άνετα και σίγουρα για τη σχέση τους, γύρω στους έξι μήνες. Αυτό, άλλωστε είχε δείξει και μία παλαιότερη έρευνα που τοποθετούσε τον κατάλληλο χρόνο γύρω στους έξι με επτά μήνες.

Related Articles

Σαν σήμερα 26 Μαρτίου: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίζει για πρώτη φορά τις εκλογές στη Ρωσία το μακρινό 2000

cars

Nissan. Ευφάνταστη η παλέτα χρωμάτων Ariya

cars

Το facelift του Genesis G70 δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις.

cars

Ford Transit & Transit Custom. «Ασφαλής» διάκριση από τον Euro NCAP

cars

Επιμένει ο Μακρόν: Επιχειρήσεις των Δυτικών στο έδαφος της Ουκρανίας θα είναι απαραίτητες κάποια στιγμή

cars

Mazda. Eκκίνηση της παραγωγής του MX-30

cars

Ford. Πρωτοπορεί στην ασφάλεια των εργαζομένων στο οδικό δίκτυο

cars

Νέο Jeep Grand Cherokee L. Επιβλητικό, 7-θέσιο και πλούσιο σε τεχνολογία.

cars

Η DeLorean θα λανσάρει “νέα” DMC-12. Έχε το νου σου!

cars