CARSNEWS
F1 & RACES

Σκέφτεται να επιστρέψει στην F1 o Alonso

Μπορεί όταν αποχώρησε από τον μαγικό κόσμο της Formula 1 ο Fernando Alonso να ήταν αρκετά επικριτικός για την παρούσα μορφή του σπορ, ωστόσο κάθε άλλο παρά αποκλείει την επιστροφή του!

Μάλιστα μιλώντας στο El Partizado de Cope, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού τόνισε πως ακόμα νιώθει πως είναι οδηγός της F1. Έδωσε χρονοδιάγραμμα των πλάνων του αλλά τόνισε και τους προβληματισμούς τους.

«Μετά το Ντακάρ, θα επιστρέψω στο Indy500 τον Μάιο και το καλοκαίρι θα πρέπει να πάρω μία απόφαση. Έχω τη σκέψη να επιστρέψω στη Formula 1, εξακολουθώ να νιώθω σαν οδηγός Formula 1, αυτό μου αρέσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και αυτό ξέρω να κάνω καλύτερα απ’ οτιδήποτε άλλο. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω ή όχι αλλά το καλοκαίρι θα σκεφτώ σοβαρά το τι θα κάνω τα επόμενα 2-3 χρόνια της καριέρας μου. Η Formula 1 είναι η κορυφαία αγωνιστική κατηγορία αλλά έχει και μειονεκτήματα. Απαιτεί πλήρη αφοσίωση, δεν μπορείς να έχεις τίποτα άλλο στη ζωή σου. Έζησα έτσι 18 χρόνια και τώρα πρέπει να αξιολογήσω αν θέλω άλλα 2-3 χρόνια με αυτό το ρυθμό», είπε ο Alonso.

Προφανώς η επόμενη ερώτηση στον Ισπανό αφορούσε την ομάδα με την οποία θα επέστρεφε στη Formula 1. Προφανώς το σενάριο Scuderia Ferrari «πουλάει», ωστόσο o 38χρονος δεν έριξε λάδι στη φωτιά.

«Δεν έχω μιλήσει μαζί τους. Το ταξίδι με τη Ferrari ήταν όμορφο όμως δεν πιστεύω πως είναι η ώρα να μιλάμε για μία επιστροφή. Επίσης θεωρώ σαφές πως πλέον έχουν ποντάρει στον Charles Leclerc για το μέλλον. Για το 2021 λοιπόν, θα πρέπει να δούμε ποιος θα είναι ανταγωνιστικός, ίσως η Ferrari να μην είναι καν στα φαβορί. Θα δούμε», είπε ο Alonso.

Ο νικητής 32 Grand Prix στη Formula 1, μόλις ολοκλήρωσε την παρθενική του συμμετοχή στο Ράλι Ντακάρ, φτάνοντας στον τερματισμό στη δέκατη-τρίτη θέση της κατηγορίας των αυτοκινήτων.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη

Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)

Το F1 Vlog πάει… Dakar!

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Andretti will not be left without F1 engine supply, says FIA

cars

Ο Λεκλέρ εξηγεί που εστίασε η Ferrari στην εξέλιξη της SF-24

cars

Η κοινότητα της F1 φοβάται τον κορωνοϊό

cars

Formula 1: Ποιος οδηγός θα πάει στη Red Bull δίπλα στον Max Verstappen – Τα νέα σενάρια

cars

O Leclerc και η Ferrari επέστρεψαν στις νίκες (video)

cars

Ο Verstappen στην τελευταία Pole του 2021!

cars

O Ecclestone ψάχνει αγοραστή για τη Williams

cars

Κάποιος θέλει τον Horner εκτός Red Bull και δεν μπορεί να κρατηθεί

cars

F1 GP Ιταλίας: Pole του Leclerc στα ίσα!

cars